Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Πεντάρα στο ντέρμπι η Κόντσικα – Έντονα παράπονα και τραυματισμοί στο Δροσοχώρι!!!




Στο γήπεδο Κόντσικας η τοπική ομάδα υποδέχτηκε το Δροσοχώρι, στο ντέρμπι του 2ου Ομίλου στην Β΄ Ερασιτεχνική, επικρατώντας με σκορ 5-1!

Εμφατική η νίκη των γηπεδούχων, αλλά το Δροσοχώρι έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία ότι ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι, καθώς είχε και δυο τραυματισμούς. Ο νεαρότερος Αλέξανδρος έχει ρήξη έσω πλάγιου μετά από σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε από αντίπαλο τους και άφησε την ομάδα του από το 28΄ με δέκα παίκτες καθώς δεν υπήρχε άλλος «μικρός» για να τον αντικαταστήσει. Σκληρό μαρκάρισμά όμως κάτω από τον αστράγαλο (τέσσερα ράμματα) είχε και ο Νίκος Κολιός από τον Παπάζη.

Στο αγωνιτικό κομμάτι, μόλις στο 8΄ ο Παντέλεων έγινε κάτοχος της μπάλας και πλάσαρε για το 1-0. Στο 10΄ πάσα του Βελιογιάννη στον Αναγνώστου κι αυτός με διαγώνιο σουτ γράφει το 2-0. Στο 20΄ ο Πασσάδης γίνεται κάτοχος της μπάλας και με ωραίο σουτ κάνει το 3-0. Στο 38΄ δοκάρι για το Δροσοχώρι με τον Κολιό Αν.. Στο 41΄ ο Ζέκιος ανατρέπει τον Κοκκιάδη εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί ο ίδιος εύστοχα και μειώνει σε 3-1.
Στο 76΄ ο Γκουρμπάτσης εκμεταλλεύεται λάθος της αντίπαλης άμυνας, κλέβει τη μπάλα, περνάει και τον γκολκίπερ Νάτση και κάνει το 4-1. Στο 85΄ ο Ζαρογιάννης με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Στο φινάλε του ματς υπήρχαν κάποιες αψιμαχίες, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων όλα τελείωσαν.


Κόντσικα: Τομπρας, Ζέκιος, Μεχμεται, Παπάζης, Αγγέλης, Πασσάδης, Αλιγάι (69΄ Γκουρμπάτσης), Τόμτσος, Αναγώστου (79΄ Ζαρογιαννης), Βελογιαννης (86΄ Απατζιάδης), Παντελέων (89΄Σταματακης)

Δροσοχώρι: Νάτσης, Ντρής, Κολιός Α.,  Θεοχάρης, Ντρης, Μαγκλάρας, Κολιός Αν. Καμπάς (46΄ Τσίφτσης), Κολιός Ν.  (69΄ λτρ. Μπελεβέτης), Κοκκιάδης, Γεωργίου (64΄ Κατζιώτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου