Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Μοιρασιά στην Ασφάκα, συγκατοίκηση στην κορυφή!




Στο γήπεδο Ασφάκας ο τοπικός Δαβάκης υποδέχτηκε τον Π.Α.Σ. Ατρόμητος 95΄ στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Γ΄ Ερασιτεχνικής!

Οι δυο ομάδες ισοβαθμούσαν στην πρώτη θέση με 9 πόντους, εκεί που εξακολουθούν να είναι, με 10 βαθμούς πλέον, χωρίς την παρέα του Νεοχωρόπουλου που ηττήθηκε και παρέμεινε στους 9.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο καλά στο ματς με το ξεκίνημα και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν, ειδικά σε τετ-α-τετ. ο Ατρόμητος στο πρώτο 45λεπτο φάνηκε να είναι «έξω από το νερά του», αν και είχε δοκάρι σε κεφαλιά, από στημένη φάση. Μετά του 30΄, όπου υπήρξε και σοβαρός τραυματισμός του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Στράιχερ (του γύρισε το πόδι σε μια φάση που πήγε να διώξει), ο ρυθμός του αγώνα έπεσε.

Στην επανάληψη οι «πράσινοι» μπήκαν πιο επιθετικά και κατάφεραν να σκοράρουν, έστω κι από μια αδράνεια της αντίπαλης άμυνας. Στη συνέχεια έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 0-2, ώστε να τελειώσουν το ματς. Στον Δαβάκη έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές για να αντεπιτεθεί η ομάδα και αφού πρώτα προειδοποίησε με ένα σουτ του Γκίκα, τελικά δυο λεπτά πριν τα 90΄ ήρθε και η ισοφάριση.






Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα :

Στο 5΄ απευθείας φάουλ του Αρβανίτη, πέφτει στη γωνία και βγάζει σε κόρνερ ο Γκάτζιος.

Στο 10΄ κόρνερ του Τάτση, κεφαλιά του Παλατζίδη στο δεύτερο δοκάρι, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

Στο 18΄ σέντρα του Αρβανίτη από δεξιά, αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι ο Γκίκας, στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα άουτ.

Στο 30΄ τραυματισμός του γκολκίπερ Στράιχερ των γηπεδούχων. Τη θέση του παίρνει ο Μηλιάκης κάτω από τα γκολπόστ.

Στο 44΄ κάθετη πάσα του Φίνου προς τον Γκίκα, αυτός σε φάση τετ-α-τετ σουτάρει, με τα πόδια βγάζει σε κόρνερ ο Γκάτζιος.

Στο 45΄+ ψηλοκρεμαστό σουτ του Καπελιάρη εκτός περιοχής, με το ένα χέρι διώχνει πάνω από την εστία σε κόρνερ ο Μηλιάκης.

Λήξη ημιχρόνου

Στο 60΄ μετά από αδράνεια άμυνα του Δαβάκη, ο Μωραίτης σουτάρει και κάνει το 0-1.

Στο 68΄ τετ-α-τετ του Κασίμη με τον Μηλιάκη, αποκρούει ο τερματοφύλακας του Δαβάκη.

Στο 87΄ ωραίο μακρινό σουτ του Γκίκα, εκτινάσσεται στη γωνία ο Γκάτζιος, με τα ακροδάχτυλα βρίσκει τη μπάλα, που χτυπάει δοκάρι και καταλήγει κόρνερ.

Στο 88΄ ο Γκίκας εκτελεί κόρνερ, η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι και ο Αρβανίτης με κεφαλιά – πάσα τη στέλνει στο πρώτο δοκάρι, όπου ο Ντάσκαρης από κοντά ισοφαρίζει σε 1-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 91΄ δεύτερη κίτρινη και αποβολή για τον Γκουγιάννο, με 10 συνεχίζει ο Δαβάκης.



ΔΑΒΑΚΗΣ : Στράιχερ (λ. τραυμ. Γκουγιάννος 30΄), Φούκας, Μηλιάκης, Ντούμας, Κόκκας, Τσίλογλου (Γκούβας 61΄), Στοίλας (Λιάκος 61΄), Φίνος, Μαμακής (Ντάσκαρης 46΄), Αρβανίτης, Γκίκας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Γκάτζιος, Τοντσέφ (Καρνέζης 65΄), Ζωγάκης, Παλατζίδης, Παππάς, Κόκκαλης, Κοσμάς (Τσούλλα 44΄), Καπελιάρης (Σακκάς 81΄), Κασίμης, Μπούκας (Μωραίτης 46΄), Τάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου