Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

"Διπλό" με γκολάρες για τον Αλμυρό, 1-4 το Α.Π.Ο.Ε.Λ.!!!





Στο γήπεδο Λιμνοπούλας το Α.Π.Ο.Ε.Λ. φιλοξένησε τον Αλμυρό Βουνοπλαγιάς και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-4!

Οι γαλαζοκίτρινοι παραμένουν στην τελευταία θέση του Α Ομίλου στην Β΄ Ερασιτεχνική με μόλις 8 βαθμούς και δύσκολα θα καταφέρουν να σώσουν την παρτίδα. Η Βουνοπλαγιά από την άλλη πήρε μια σημαντική νίκη και έφτασε τους 23 βαθμούς, ενώ τα γκολ που πέτυχε ήταν από πολύ εντυπωσιακά.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5΄ με τον Τσοστσόλη, ενώ στο 12΄ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το Α.Π.Ο.Ε.Λ. δεν τα παράτησε και απείλησε με τους Τζάγκα, Λέτσιο και Τσάλη, αλλά ο γκολκίπερ Κολιός του Αλμυρού ήταν σε ετοιμότητα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο πρώτο πεντάλεπτο και να ανανεώσουν τις ελπίδες τους για κάτι καλό. Οχτώ λεπτά, όμως, ήρθε η προειδοποίηση από τον Πούλιο που είχε δοκάρι και στο 65΄ ο Μπαιραμπάς πέτυχε το 1-3. Στη συνέχεια χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες από πλευράς Αλμυρού, ενώ στο 83΄ ο νεοεισελθών Λέττας έγραψε το τελικό 1-4.



Το φιλμ του αγώνα :

Στο 5΄ ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσοτσόλη εκτός περιοχής, οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 0-1.

Στο 9΄ σουτ του Τσίτου από το ύψος της περιοχής, πέφτει στη δεξιά του γωνία και διώχνει ο Κωνανσταντίνιδης.

Στο 12΄σέντρα – σουτ του Τσοτσόλη από αριστερά, στο απέναντι κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 0-2.

Στο 21΄ ξαφνικό σουτ του Τζάγκα εκτός περιοχής και αριστερά, με τα πόδια βγάζει σε κόρνερ ο Κολιός.

Στο 30΄ μπαλιά του Τζάγκα στην πλάτης της άμυνας, ο Λέτσιος τετ-α-τετ με τον Κολιό, τον προλαβαίνει ο τερματοφύλακας του Αλμυρού.

Στο 31΄ διαγώνιο σουτ από δεξιά του Τσάλη, αποκρούει ο Κολιός.

Στο 38΄ κάθετη πάσα του Ιακωβίδη μέσα στην περιοχή, αφήνει ο Τσοτσόλης να περάσει η μπάλα, ο Τσόδουλος τετ-α-τετ με τον Κωνσταντίνιδη, αποκρούει ο γκολκίπερ του Α.Π.Ο.Ε.Λ., στην επαναφορά πάλι ο Τσόδουλος στέλνει τη μπάλα πάνω από την εστία.

Στο 44΄ σουτ του Τζάγκας από το ύψος της περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα.

Ημίχρονο

Στο 50΄ κόρνερ του Τζάγκα από αριστερά, ο Τσουμάγκας νικάει τον Κολιό στον αέρα και με κεφαλιά μειώνει σε 1-2.

Στο 58΄ κόρνερ για τη Βουνοπλαγιά, η μπάλα φτάνει εκτός περιοχής, δυνατό σουτ του Πούλιου, τραντάζει το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Κωνσταντινίδη η μπάλα.

Στο 65΄ σέντρα σουτ του Μπαιραμπά από δεξιά, «κρεμάει» τον Κωνσταντινίδη για το 1-3.

Στο 67΄ ασίστ του Τσοτσόλη από αριστερά, σουτ του Τσόδουλο, ελάχιστα άουτ η μπάλα.

Στο 75΄ καλό σουτ του Λέττα εντός περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 83΄ κόρνερ του Τσοτσόλη από δεξιά, η μπάλα φτάνει αριστερά στον Λέττα, αυτός πλασάρει στην κλειστή γωνία του Κωνσταντινίδη για το τελικό 1-4.

Α.Π.Ο.Ε.Λ. : Κωνσταντινίδης, Χυδηριώτης, Μαρκούλας (Γούλας 46΄), Στεφάνου, Διαμαντένιας, Τσουμάγκας, Τζάγκας, Ζιάβρος (Μπαρδάκας 46΄), Λέτσιος, Κούτλας, Τσάλης
ΑΛΜΥΡΟΣ : Κολιός, Παράσχης, Γκροπάσι, Σμπόνιας, Πούλιος, Τσίτσος, Μπαιραμπάς, Τσοτσόλης, Ζιάκας (Λέττας 60΄), Τσόδουλος (Κότσι 85΄), Ιακωβίδης (Τζώρτζης 77΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου