Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

"Τρίποντο" με ανατροπή από τους Ανάργυρους, 3-1 το Α.Π.Ο.Ε.Λ.!!!





Στο γήπεδο Ροδοτοπίου η Δόξα Αναργύρων υποδέχτηκε σαν γηπεδούχος την ομάδα του Α.Π.Ο.Ε.Λ. και πήρε τη νίκη με σκορ 3-1!

Οι γαλαζοκίτρινοι παρατάχθηκαν με 10 ποδοσφαιριστές, παρόλα αυτά κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, αλλά δεν άντεξαν μέχρι το τέλος. Οι Ανάργυροι πήραν το «τρίποντο» και έφτασαν τους 23 βαθμούς στη μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Στο 10ο λεπτό ο Χυδηριώτης με ωραία κίνηση πλασέ κάνει το 0-1. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με χαμένες ευκαιρίες του Μάντη στο 23΄ και του Γεωργαλή στο 30.  Έξι λεπτά μετά ο Τσάνης κερδίζει πέναλτι, το εκτελεί ο Σίνδρος, αποκρούει ο Ζιάβρος και στην επαναφορά ο Σίνδρος δεν αστοχεί για το 1-1.

Στο 57΄ σέντρα του Γεωργαλή, κεφαλιά του Τσάνη στο δεύτερο δοκάρι για το 2-1. Στο 63΄ πολύ καλή ευκαιρία για το Α.Π.Ο.Ε.Λ. με τον Βασιλειάδη. Στο 86΄σέντρα του Τσάνη, πλασέ του Τζώρτζη για το τελικό 3-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Κωνσταντινίδης για διαμαρτυρία.


Ανάργυροι: Φασούλας, Τζώρτζης, Μπόττης (46΄ Οικονόμου), Κουρμπέλης, Τούσης, Σίνδρος (75΄ Σιάννας), Παπαδόπουλος, Τσάνης (88΄ Κίτσιος), Νικόπουλος (46΄ Δέσσος), Γεωργαλής, Μάντης

Α.Π.Ο.Ε.Λ.: Ζιάβρος, Χυδηγιώτης, Μαρκούλας, Κωνσταντινίδης, Στεφάνου, Καρυώτης, Τζάγκας, Μπαρδάκας, Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου