Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Η Ζωοδόχος τα δοκάρια η Πίνδος το γκολ και τελικό 1-0!!!




Στο Δημοτικό Στάδιο Κόνιτσας η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την αντίστοιχη της Ζωοδόχου και πήρε τη νίκη με σκορ 1-0!

Οι «ακρίτες» έφτασαν έτσι τους 28 βαθμούς και είναι σε πλεονεκτική θέση για τους αγώνες play out, ενώ αύριο θα παιχτεί και το ντέρμπι μεταξύ Κουτσελιού και Αετού Νήσου. Οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως παρέμειναν στους 18 πόντους και βρίσκονται εντός της ζώνης του απευθείας υποβιβασμού, με τα πράγματα να δυσκολεύουν πολύ.

Παρόλα αυτά η Ζωοδόχος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό, ο Βλάχος βλέπει εκτός εστίας τον Χατζηρούμπη και σουτάρει από πολύ μακριά, για να δει τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 15΄ ο Σπανός Α. με κοντινή κεφαλιά δεν μπορεί να νικήσει τον Καρατζένη. Στο 31΄ πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Κίτσου, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 42΄μπαλιά προς τον Κίτσο που πλασάρει, η μπάλα στ κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης σκοράρει για το 1-0. Στο 45΄ λάθος του Χατζηρούμπη, ο Καμπέρης κάνει κεφαλιά – πάσα στον Ανδρέου κι αυτός από καλή θέση δεν μπορεί να ισοφαρίσει.

Στο 63΄ κόρνερ του Αναστασιάδη, κεφαλιά του Σιώτα και η μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 71΄ φάουλ του Τσίου, αποκρούει ο Χατζηρούμπης. Στο 75΄ σουτ του Γαλανοού εντός περιοχής, αποκρούει ο Καρατζένης. Στη συνέχεια δυο ακόμη καλές στιγμές με τους Μήτσο και Σπανό Δ. για την Πίνδο. Στο 93΄ πολύ καλή στιγμή για τη Ζωοδόχο, όταν ο Τσολάκος έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι στο 95΄, σε μαρκάρισμα του Σπανού Α. πάνω στον Σιώτα.

Να σημειωθεί ότι οι διαιτητές υποστήριξαν, ότι διοικητικός παράγοντας τον γηπεδούχων κινήθηκε στο 75΄ απειλητικά, ενώ στο τέλος του αγώνα ο υπεύθυνος τήρησης τάξεως δεν επέτρεψε στον εικονολήπτη Σάκη Σούλη, να μπει έξω από τον χώρο των αποδυτηρίων, για να πάρει τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του αγώνα.


Κόνιτσα: Χατζηρούμπής, Βλάχος Χ.,  Ρούστα, Μήτσος, Σπανός Α.,  Ράγγας, Κίτσος (90΄ Διαμάντης), Χαλούλος, Πούλιος (72΄ Σπανός Δ.), Δημόπουλος, Τσαλιάμανης (62΄ Γαλανός)

Ζωοδόχος: Καρατζένης, Πάπας , Τσιός, Βλάχος, Κάρβούνης, Ρούσης, Αναστασιάδης, Καμπέρης (84΄ Μπάτζιος),  Σιώτας, Ανδρέου, Τσολάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου