Σάββατο 13 Απριλίου 2019

"Πέταγμα" παραμονής μέσα στην Αμφιθέα για τον Αετό Πρωτόπαππας, στο τελικό 1-3!!!



Στο γήπεδο Αμφιθέας ο τοπικός Αστέρας φιλοξένησε τον Αετό Πρωτόπαππας και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-3!

Το ματς ήταν ένα ντέρμπι παραμονής, καθώς πριν την αναμέτρησης μόλις ένας βαθμός χώριζε τις δυο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, με αυτή τη νίκη πέρασαν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 27 βαθμούς. Η Αμφιθέα έμεινε στους 25, ενώ μια θέση παρακάτω, μέσα στην επικίνδυνη ζώνη είναι η Δόξα Αναργύρων με 24 πόντους. Αναμένεται σκληρή μάχη της τελευταίες αγωνιστικές στον Α Όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής, όσον αφορά την παραμονή.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και σε αυτό βοηθάει το μικρό μέγεθος του γηπέδου της Αμφιθέας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πρώτη καλή στιγμή από λάθος της αντίπαλης άμυνας, για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι με ανεπανάληπτη ευκαιρία σε φάση τετ-α-τετ. Στο 25΄ έρχεται το πρώτο γκολ για τον Αετό, σε μια φάση που διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι για οφσάιντ. Δεν βοηθάει η λήψη του βίντεο από το κέντρο του γηπέδου να δούμε ποιος έχει δίκιο. Μετά το 0-1 ο Αστέρας άρχισε ν πιέζει περισσότερο, αλλά τόσο ο Σδούκος, όσο και ο Κίτος δεν σημάδευαν σωστά με το κεφάλι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν με επιθετικές βλέψεις, όπως ήταν φυσικό, αν ήθελαν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο πρώτο λεπτό της επανάληψη και πάλι από τον Κίτο. Η πίεση ψηλά, όμως, από τους γηπεδούχους, έβγαζε πολύ εύκολα στην αντεπίθεση τη φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία πέτυχε μέσα σε 2 λεπτά δυο τέρματα και έκανε το 0-3. Πολύ σημαντικό προβάδισμα για την ομάδα της Πρωτόπαππας και απογοήτευση στις τάξεις των γηπεδούχων. Αν και έμενε αρκετός χρόνος μόνο κάποιες ατομικές ενέργειες και μερικές στημένες φάσεις ήταν η απάντηση της Αμφιθέας. Στο 83΄ έρχεται η απλά η μείωση σε 1-3 με πέναλτι, ενώ στις καθυστερήσεις, πάλι σε αντεπίθεση, παραλίγο να μπει και τέταρτο γκολ υπέρ του Αετού Πρωτόπαππας.





Οι καλύτερες φάσεις του ματς :

Στο 12΄ λάθος γύρισμα της άμυνας των γηπεδούχων προς τερματοφύλακα Γκουγιάννο, κλέβει τη μπάλα ο Νικολάου, αλλά δεν μπορεί να πλασάρει σωστά.

Στο 13΄ κάθετη πάσα του Σδούκο προς τον Κολόκα, αυτός τετ-α-τετ με τον Καραγιάννη Ν., ελάχιστα άουτ η μπάλα.

Στο 25΄ σέντρα του Γκέλια από αριστερά και ο Νικολάου πλασάρει από κοντά για το 0-1.

Στο 30΄ σέντρα του Κολόκα από δεξιά, κεφαλιά του Σδούκου μέσα από τη μικρή περιοχή, πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 45΄ κόρνερ του Κολόκα από αριστερά, κεφαλιά του Κίτου στο δεύτερό δοκάρι, λίγο άουτ η μπάλα.

Ημίχρονο

Στο 47΄ σουτ του Κίτου μέσα από την περιοχή, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

Στο 54΄ ασίστ του Σδούκου στον Μηλιώτη, σουτ του δεύτερου εκτός περιοχής, πάνω από τα δοκάρια η μπάλα.

Στο 56΄ πάσα του Κούκο από αριστερά στον Γκέλια, πολύ ωραίο σουτ του δεύτερου εκτός περιοχής, στην δεξιά γωνία του Γκουγιάννου, που μένει άγαλμα, για το 0-2.

Στο 57΄ παράλληλη μπαλιά του Κολόκα από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι περιμένει ο Σδούκος, αλλά προλαβαίνει και βγάζει σε κόρνερ ο Χατζηπαρασκευαίδης.

Στο 58΄ αντεπίθεση για την Πρωτόπαππα, 2 με 1, πάσα του Νικολάου στον Κούκο, αυτός πλασάρει τον Γκουγιάννο για το 0-3.

Στο 67΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Στάθη από δεξιά, βγάζει σε κόρνερ ο Καραγιάννης. Εκτελείται το κόρνερ, φάση διαρκείας μπροστά στα καρέ της Πρωτόπαππας και ο Κίτος από πολύ κοντά στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 83΄ σέντρα του Κίτου από αριστερά, χέρι του Τσακανίκα και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Γκουγιάννος για να μειώσει σε 1-3.

Στο 92΄ ο Κώτσης κλέβει τη μπάλα από τους αντίπαλους αμυντικούς, απέναντι από τον Γκουγιάννο, προσπαθεί να τον «κρεμάσει», αλλά η μπάλα περνάει για λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 95΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στάθη, διώχνει με τις γροθιές ο Καραγιάννης Ν..



ΑΜΦΙΘΕΑ : Γκουγιάννος, Λιάπης, Μηλιώτης (Νασίκας 60΄), Ζώτος (Νάνος 89΄), Δούμας, Γεωργίου, Στάθης, Τζίμας (Νικολόπουλος 69΄), Σδούκος, Κολόκας, Κίτος

ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ : Καραγιάννης Ν., Καραγιάννης Π., Χατζηπαρασκευαίδης, Τσακανίκας, Ζώης, Πράσσος, Γκέλιας (Σπήτας 62΄), Σιώπης Χ. (Παασκευάς 60΄), Κούκος (Θειόπουλος 86΄), Κώτσης, Νικολάου (Σιώπης Η. 81΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου