Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Σοκορέλης, Μιχαηλίδης και Δάσκαλος Α. στους Χουλιαράδες!!!




Τρεις μεταγραφές ανακοινώνει η ομάδα των Χουλιαράδων, που ήταν στην πρώτη προπόνηση αλλά η απόκτηση τους ολοκληρώθηκε και τυπικά, καθώς και μια αποχώρηση.


Η διοίκηση της Α.Ε. Χουλιαράδων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την απόκτηση 3 ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους  :

1. Σοκορέλης Γεώργιος μεσοαμυντικός 21 ετών όπου τα τελευταία 4χρονια αγωνιζόταν σταθερά  στην ομάδα της Ελεούσας.
 
2. Μιχαϊλίδης Θεόδωρος 17 ετών κεντρικός αμυντικός αγωνίζονταν στα τμήματα υποδομής της Ανατολής ενώ την χρόνια που μας πέρασε πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής με την μεγάλη ομάδα παρά το νεαρό της ηλικίας του.

3. Δάσκαλος Άρης 20 ετών ακραίος από Π.Α.Ο. Κουτσελίου. Από τους πρωταγωνιστές της ομάδος τα τελευταία χρόνια και από τους παίχτες που ξεχώρισαν την περσινή χρόνια στη ομάδα του Κουτσελιού. Ο παίχτης έμεινε ελεύθερος από την ομάδα και παρότι ήταν κοντά σε συμφωνία με ομάδα της Καρδιτσας( λόγω σπουδών) η ομάδα κινήθηκε άμεσα για την απόκτηση του.

Καλωσορίζουμε του ποδοσφαιριστές στη οικογένεια των Χουλιαράδων και Ευχόμαστε και τους  καλό ξεκίνημα καλή χρόνια χωρίς τραυματισμούς. Ακόμη η ομάδα θα ανακοίνωση 1 ακόμη  μεταγραφή που εκτός απροόπτου θα είναι και η τελευταία καθώς το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί.

Επίσης η ομάδα ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή Τραγουδάρα Θεόδωρο που αποχωρεί από την ομάδα και του εύχεται ότι καλύτερο στην συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου