Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Ανέστης Ζώης : "Ευελπιστούμε ότι θα κάνουμε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο"!!! (Video)


Πρώτη προπόνηση για τους «μπλε» της Ανατολής και ο προπονητής της Ανέστης Ζώης έκανε δηλώσεις για το σχεδιασμό της φετινής χρονιάς, με την ομάδα πλέον στη Γ΄ Εθνική, την στελέχωση του ρόστερ και τις μεταγραφές.


Οι δηλώσεις του προπονητή :

Καταρχάς το καλό είναι ότι μεγάλο μέρος από το περσινό ρόστερ συνεχίζει στην ομάδα. Πάντα ένα πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής είναι δύσκολο, εμείς από την πλευράς μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα.

Φέραμε κάποιους παίκτες έμπειρους, που έχουν παίξει στη Γ΄ Εθνική, ώστε να πλαισιώσουν τα παιδιά που ήταν ήδη στην ομάδα. Γνωρίζουμε την ποιότητα που έχουν σαν ποδοσφαιριστές, αλλά και το χαρακτήρας τους, όποτε ο συνδυασμός αυτός ήταν ότι ψάχναμε, γι’ αυτό και τους επιλέξαμε να είναι μαζί μας. Ευελπιστούμε ότι θα κάνουμε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο, θα γίνουμε ομάδα, για να πετύχουμε το στόχο μας.

Από μεταγραφές κάτι θα υπάρξει τις επόμενες μέρες, αλλά κοιτάμε να κλείσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ρόστερ για να μπορούμε να δουλέψουμε απροσπέλαστοι. Κάποια παιδιά ήρθαν για να δοκιμαστούν και στην πορεία και στην πορεία θα εκτιμηθούν κάποια πράγματα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου