Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Έτοιμη δηλώνει η Ανατολή για το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής!!! (Videos)



Ξεκίνημα προετοιμασίας σήμερα και για τον Α.Ο. Ανατολής, τον μοναδικό εκπρόσωπο του Νομού Ιωαννίνων στη Γ΄ Εθνική για φέτος, με αισιοδοξία και πίστη ότι η ομάδα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τη κατηγορίας.

Μια Γ΄ Εθνική, που φέτος θα έχει δυνατές ομάδες, που εκπροσωπούν ολόκληρες περιοχής και μεγάλες πόλεις. Όπως π.χ. επανήλθαν στην κατηγορία η Αναγέννηση Άρτας, ο Π.Α.Σ. Πρέβεζας και η Α.Ε. Μεσολογγίου.

Οι «Πόντιοι» όμως δεν έχουν να φοβούνται τίποτα, μιας και είναι γνώριμοι σε κατηγορίες παραπάνω από τα τοπικά πρωταθλήματα (αρκετές συμμετοχές στη Δ΄ Εθνική και η τωρινή Γ΄ Εθνική της μοιάζει πολύ). Ο περσινός κορμός, με ελάχιστες εξαιρέσεις, παρέμεινε στην ομάδα, ενώ προστέθηκαν ποιοτικές μεταγραφές παικτών που ξέρουν καλά το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αλλά και ταλαντούχοι νεαροί ποδοσφαιριστές. 



Ο προπονητής Ανέστης Ζώης καλείται στην περσινή επιτυχημένη συνταγή να δέσει και τους καινούργιους παίκτες. Οι επόμενες μεταγραφές θα είναι ελάχιστες και μόνο σε θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.

Πρώτα από όλα ο προπονητής της ομάδας Ανέστης Ζώης και ο πρόεδρος Ηλίας Κούκος, είχαν μια σύντομη ομιλία με τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια της ομάδας. Στη συνέχεια όλοι μετέβησαν στο πλαστικό γήπεδο Ανατολής, όπου προηγήθηκε ο αγιασμός και εν συνεχεία η προπόνηση, με ασκήσεις εκγύμνασης, κατοχής της μπάλας και αντοχής. Προς το τέλος ακολούθησε κάτι σαν «οικογενειακό διπλό» στο μισό γήπεδο.




Όσον αφορά το γηπεδικό, μόνο το μεγάλο γήπεδο με τον φυσικό χλοοτάπητα πληροί τις προδιαγραφές για αγώνες Γ΄ Εθνικής. Το συγκεκριμένο γήπεδο όμως θέλει αρκετές βελτιωτικές εργασίες για να είναι προς χρήση, οπότε έχει δηλωθεί ως δεύτερη έδρα των «μπλε» το Ενωσιακό γήπεδο, ώστε να δοθούν κάποιοι αγώνες εκεί αν δεν είναι όλα έτοιμα στη φυσική έδρα της ομάδας τις πρώτες αγωνιστικές.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η ομάδα από αύριο θα διαθέτει εισιτήριο διαρκείας για τη φετινή σεζόν και η τιμή του θα είναι 50 ευρώ. Όσοι θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθεια του Α.Ο. Ανατολής θα μπορούν να το προμηθευτούν από τους ιθύνοντες της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου