Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Ήττα στο πρώτο τεστ του Π.Α.Σ., 0-1 από την Α.Ε.Λ.!!!




Πρώτο τεστ φέτος για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα με την Α.Ε. Λάρισας στους Ζωσιμάδες και ήττα από τους Θεσσαλούς με σκορ 0-1.

Μπορεί πλέον να χωρίζει μια κατηγορία τις δυο ομάδες, αλλά οι Γιαννιώτικη έδειξε αρκετά καλά στοιχεία παρά την ήττα. Στο 1ο ημίχρονο ήταν αυτή που είχε καλές ευκαιρίες με τους Καρτάλη και Νικολιά, ενώ οι «βυσσινί απάντησαν με δοκάρι σε σουτ του Ζίβοβιτς λίγο πριν την ανάπαυλα.

Στις αρχές της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ζίβκοβιτς. Στη συνέχεια καλή στιγμή για την Α.Ε.Λ. με τον Σεσέροβιτς και για τον Π.Α.Σ. με τον Λέο, αλλά χωρίς ουσία.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Ζιουλής, Πανουργιάς, Σιόντης, Καρτάλης, Ελευθεριάδης, Νικολιάς, Νάουμετς, Μπουκουβάλας, Παμλίδης.
Έπαιξαν και οι: Περιστερίδης, Οικονομόπουλος, Ξύδας, Λεό, Ράντοβατς, Λιάσος, Γώγος, Ζώγκος, Πήλιος, Γροσδάνης, Βασιλάκης.

ΑΕΛ (Γκόρνταν Πέτριτς): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μπράλιτς, Ζίσιτς, Μιχαήλ, Ζίβκοβιτς, Σεσέροβιτς, Φατιόν, Ντάουντα, Μπούστος, Νούνιτς.
Έπαιξαν και οι: Ρίστιτς, Μπέρτος, Μόρας, Γκόλίας, Γκοίκοβιτς, Στάνκοβιτς, Μπάλλας, Γιάκος, Χαλάτσης, Σικάφκα, Φιλίποβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου