Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Επικράτηση Αγροτικού Αστέρα στο ντέρμπι, 0-4 τους Χουλιαράδες!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο οι Χουλιαράδες υποδέχτηκαν τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά στο ντέρμπι της 2η αγωνιστικής στην Α΄ Ερασιτεχνική και γνώρισαν βαριά ήττα με σκορ 0-4!

Οι γηπεδούχοι βέβαια έπαιζαν με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο, αφού ο Τάτσης Γ. στο 44΄ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ένα τέρμα στο ημίχρονο και στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκαν πολύ καλά την αριθμητική του υπεροχή.

Οι Χουλιαράδες απείλησαν πρώτοι στο 7ο λεπτό, όταν ο Γέρασης έβγαλε την κάθετη στον Τάτση Γ., αυτός μόνος του με τον τερματοφύλακα, αργεί να σουτάρει, βάζει το πόδι και αποκρούει ο Τάσσος με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Αρχοντάκη σε κόρνερ. Στο 18΄ δεύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Δάσκαλος Ι. εκτελεί κόρνερ από αριστερά, σκαστή κεφαλιά του Τάτση Γ. στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα περνάει πάνω από τον Αρχοντάκη και πάλι πάνω στη γραμμή σώζει ο Τάσσος.

Μετά από 5 λεπτά όμως οι φιλοξενούμενοι καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ, οπότε παίρνουν και την ψυχολογία με το μέρος τους. Ο Αλεξίου κάνει ωραία ενέργεια από δεξιά, βγάζει παράλληλη πάσα, η μπάλα βρίσκει στον Μιχάλη, χτυπάει οριζόντιο δοκάρι και σκάει στο έδαφος, αλλά εκεί καραδοκεί ο Κτενάς που από κοντά με κεφαλιά κάνει το 0-1.

Οι Χουλιαράδες προσπάθησαν να αντιδράσουν, όταν στο 33΄ ο Γρίβας έκλεψε τη μπάλα και με μακρινό σουτ, προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Αρχοντάκη, που όμως έβγαλε σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Δάσκαλος Ι. εκτελεί φάουλ από δεξιά, προβολή του Κακαράντζα στο δεύτερο δοκάρι, πάνω στη γραμμή διώχνει ο Κλείτσας και κάπως έτσι τελειώνουν οι φάσεις για το πρώτο μισό του αγώνα, αλλά όπως προείπαμε και με αποβολή για τους Χουλιαράδες.


Στην επανάληψη ο Αγροτικός Αστέρας χρειάστηκε 10 λεπτά για να διπλασιάσει τα τέρματα του, αφού ο Αλεξίου με διαγώνιο σουτ από δεξιά έστειλε τη μπάλα στο απέναντι δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Νάκου.

Στο 64΄ ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους και για άλλο γκολ, όταν ο Αλεξίου σέντραρε από δεξιά, ο Ηλίας έκανε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι, αλλά μπάλα έφυγε για λίγο έξω. Μετά από τρία λεπτά όμως σε αντεπίθεση του Αγροτικού Αστέρα, ο Γκέγκα πασάρει στον Ηλία, αυτός αποφεύγει φανταστικά τον προσωπικό του αντίπαλο, πασάρει δεξιά, ενώ ο Νάκος έχει βγει για να πέσει πάνω του και ο επερχόμενος Αλεξίου σε κενή εστία κάνει το 0-3.

Στο 81΄ θα βλέπαμε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς αν έμπαινε, καθώς ο Κτενάς βγάζει ωραία μπαλιά στον Γκέγκα μέσα στην περιοχή, ανάποδο ψαλίδι αυτός, στο δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα. Στο 89΄ όμως έρχεται και τέταρτο γκολ, όταν ο Φαρμάκης κάνει την παράλληλη μπαλιά από δεξιά και ο Κουλούρης από κοντά δεν αστοχεί.


ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΕΣ : Νάκος, Τσακμάκης, Δάσκαλος Α. (Τζάλλας 54΄), Κακαράντζας (Σκλιβανίτης 70΄), Μιχάλης, Κρανάς, Γεράσης (Λώλης 54΄), Πρέμος, Γρίβας (Τάτσης Α. 74΄), Δάσκαλος Ι., Τάτσης Γ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ : Αρχοντάκης, Ηλίας Μ. (Στραγάλης 46΄), Κουλούρης, Κλείτσας, Τάσσος, Τσουμάνης, Φαρμάκης, Αλεξίου (Ρούμπης 87΄), Κτενάς, Ηλίας Μ. (Βάσιος 87΄), Καράβας (Γκέγκα 53΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου