Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Πιο αποτελεσματικό το Νεοχωρόπουλο, 2-0 τη Ζωοδόχο!!! (Videos)




Στο Στάθης Τσανακτσής σε ματς βραδινό ματς για τον Α Όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής το Νεοχωρόπουλο έκανε τον ντεμπούτο του ως γηπεδούχος στην κατηγορία και το συνδύασε με νίκη επί της Ζωοδόχου και σκορ 2-0!

Οι «γαλάζιοι» αν και ξεκίνησαν με το αριστερό στην κατηγορία, λόγω της ήττα μέσα στη Βουνοπλαγιά, σήμερα πήραν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και χωρίς βασικά ατού τους, όπως οι Κίτσιος και Βελογιάννης.

Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να κρατάνε τις κακές συνήθειες από πέρυσι και παρότι δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ εν στέλνουν τη μπάλα στο πλεχτό, σε αντίθεση με τον Κιτσάκη των γηπεδούχων, που δυο φορές που χρειάστηκε δήλωσε παρών.

Φανταστική η ατμόσφαιρα από τους φίλους των γηπεδούχων στη κερκίδα, όπου στην είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, άναψαν πυρσούς και καπνογόνα.


Οι φιλοξενούμενοι εκτός από την αστοχία, είχαν και την έλλειψη του προπονητή τους από τον πάγκο, του κ. Λάζαρου Γιώτη, όπου έδινε οδηγίες έξω από την περίφραξη. Ο λόγος ότι η κάρτα προπονητή είχε λήξει για φέτος και χρειάζεται ανανέωση στην Ε.Π.Σ.ΗΠ..



Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 9΄ για τη Ζωοδοχό, όταν ο Βλάχος επιχείρησε ένα μακρινό σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Καρατζένη. Πέντε λεπτά μετά, κομπίνα σε φάουλ από τον Τσολάκο η μπάλα φτάνει στον Νίκου, σουτ του τελευταίου εκτός περιοχής, η μπάλα κοντράρει σε σώματα και βγαίνει για λίγο κόρνερ.

Στο 22΄ ο Ηλίας εκτελεί φάουλ εκτός περιοχής και δεξιά, βγάζει σε κόρνερ ο Πατσώνης. Δεν περνάνε δυο λεπτά και έρχεται το γκολ για τους γηπεδούχους, όταν σε φάση αντεπίθεσης ο Τέγος πάει να βγει τετ-α-τετ με τον Πατσώνη, ο δεύτερος διώχνει προσωρινά με τα χέρια, η μπάλα πάει δεξιά στον Κιτσάκη, που με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ κάνει το 1-0.

Στο 30΄ οι φιλοξενούμενοι πήγαν να δώσουν την απάντηση με κεφαλιά του Σταύρου, έπειτα από σέντρα του Τσίου από αριστερά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Σα να μην έφτανε αυτό, στο 33΄ γίνεται και το 2-0, όταν ο Τέγος μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, νικάει στη μάχη του σώματος τον Ρούση και πασάρει στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Κιτσάκης αφύλαχτος σκοράρει. Με αυτό το σκορ πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.


Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πίεζαν και είχαν τις ευκαιρίες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με το Νεοχωρόπουλο να κρατάει τελικά τη νίκη.

Η πρώτη καλή φάση της Ζωοδόχου στην επανάληψη ήρθε στο 52λ, όταν ο Τσολάκος εκτέλεσε κόρνερ, ο Ντόντης έπιασε τη κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 62΄ και στο 65΄ δυο φάσεις που ξεκίνησαν από αριστερά, όταν την πρώτη σέντραρε ο Τσίος και ο Νικολάου για πολύ λίγο δεν βρήκε τη μπάλα με προβολή και στη δεύτερη πάλι σέντρα Τσίου από αριστερά, πλασέ στη κίνηση του Νικολάου και άουτ η μπάλα.
Στο 89΄ τελευταία ευκαιρία της Ζωοδόχου να σκοράρει, όταν ο Τσολάκος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σταύρου έπιασε δυνατή κεφαλιά, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Καρατζένης.


ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ : Καρατζένης, Γεωργούλης, Χάιδος Ε., Γκίκας, Χάιδος Α., Κούτρας, Ηλίας, Μάτσιας, Κιτσάκης, Γιαννάκης (Ρούμπος 63΄), Τέγος

ΖΩΟΔΟΧΟΣ : Πατσώνης, Καμπέρης, Τσίος, Βλάχος (Νικολάου 46΄), Τσιότσικας (Ντόντης 35΄), Ρούσης, Σταύρου, Παπάζης (Κούτλας 58΄), Κώτσης (Θειόπουλος 53΄), Νίκου, Τσολάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου