Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Χατ - τρικ Κωνσταντάκη και τεσσάρα οι Πηγές Λούρου!!!





Εύκολο απόγευμα για τον Π.Α.Σ. Πηγών Λούρου, με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντάκη, στη νίκη με 0-4 επί των Κραψητών – Καππαδόκων!

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πολύ κακοί, με αποτέλεσμα ο νεαρός επιθετικός των φιλοξενούμενων να κάνει χατ-τρικ και να καθαρίσει το ματς από νωρίς, αφού στην επανάληψη έγινε συντήρηση δυνάμεων από τις Πηγές Λούρου.

Το πρώτο γκολ από τον 20χρονο επιθετικό ήρθε στο 12' με σουτ από κοντινή απόσταση. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Λάππα να χτιστεί σκόρερ με κοντινή προβολή. Στο 31ο λεπτό ο Κωνσταντάκης με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Πάστρα με τον ίδιο παίκτη να ολοκληρώνει το επιθετικό του κρεσέντο με ένα εξαιρετικό σουτ βολέ λίγο έξω από την περιοχή στο 43' για το 0-4 σκορ το οποίο παρέμεινε ίδιο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Μπαδήμα.


Α.Ε ΚΡΑΨΗΤΩΝ-ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ:Πάστρας, Καρνέζης, Κουλουκουριώτης, Κωστάκης(46' Τζηρίνης) Ευθυμίου, Σκλιβανίτης Β.(77' Γούλας Γ. ) , Σκλιβανίτης,Λέτσιος, Τζιάλλας(23' Γούλας Μ.), Χάμψας, Μπούρας

Π.Α.Σ ΠΗΓΩΝ ΛΟΥΡΟΥ: Τόμπρας, Παντελέων(67' Λάζος), Παπανικολάου, Τσάνιος, Μπονόβας, Παπανικολάου, Βαγγελής, Μουλιας, Λάππας, Παππάς, Κωνσταντάκης(54' Μουλαρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου