Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Πρόκριση για τους Χουλιαράδες, 0-4 το Κάστρο!!!




Στο γήπεδο Λιμνοπούλας η ομάδα του Κάστρου φιλοξένησε τους Χουλιαράδες για τη Γ΄ Φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΗΠ. και ηττήθηκε με σκορ 0-4!

Οι φιλοξενούμενοι που είναι σίγουρα πιο ποιοτική ομάδα, μέσα στις καλύτερες της Α΄ Ερασιτεχνικής, ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 5ο λεπτό ένα σουτ του Γρίβα απέκρουσε ο Καραγιάννης. Δυο λεπτά μετά παρόμοια φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές, ενώ στο 13΄ ο τερματοφύλακας του Κάστρου αποκρούει σουτ του Λώλη. Λίγο αργότερα έρχεται το 0-1 με ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσακμάκη εκτός περιοχής, που νικάει τον Καραγιάννη., ενώ στο 27΄ σουτ του Κακαράντζα αποκρούει ο Καραγιάννης. Στο 29΄ κόρνερ του Τζάλλα, κεφαλιά του Γεράση, οριζόντιο δοκάρι η μπάλα, στην συνέχεια νέα κεφαλιά του Μιχαηλίδη για το 0-2.

Στο 52΄ το Κάστρο απαντά με ένα σουτ του Θεοδωρόπουλου, που περνάει άουτ. Στο 67΄ σουτ του Τάτση Γ., αποκρούει ο Καραγιάννης και δυο λεπτά μετά σουτ του Τραγουδάρα Θ., αποκρούει ο Θεμελής. Στο 71΄ο Κακαράντζας σε φάση τετ-α-τετ νικάει τον Καραγιάννη για το 0-3 και στο 89 μετά από ωραία συνεργασία με τους συμπαίκτες του, αφού περνάει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλασάρει και διαμορφώνει το τελικό 0-4.


Κάστρο: Καραγιάννης, Θεοδωρόπουλος, Ζούμπος, Κουκουθάκης, Πετράκης Δρόσος (65’ Καλές), Νούσης (51’ Καραμάνης), Τζώρτζης (69’ Κούκα), Καραντζάς (46’ Τραγουδάρας Δ.), Τραγουδάρας Β., Ράππα.

Χουλιαράδες: Θεμελής, Τσακμάκης,Κρανάς, Κακαράντζας, Μιχάλης,Τζάλλας, Γεράσης (54’ Τάτσης Γ.), Μιχαηλίδης (73’ Τάτσης Α.), Γρίβας (80’ Σκλιβανίτης), Δάσκαλος,Λώλης (50’ Πρέμος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου