Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Εύκολη νίκη για τους Αμπελόκηπους, 7-0 τη Βουνοπλαγιά!!!





Εύκολο απόγευμα για τους Αμπελόκηπους στο γήπεδο της Λιμνοπούλας εκεί όπου υποδέχτηκαν τον Αλμυρό Βουνοπλαγιάς και επικράτησαν με το ευρύ 7-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με 10 ποδοσφαιριστές διότι δεν είχαν δεύτερο παίκτη κάτω των 20 ετών όπως προβλέπει ο κανονισμός. Μάλιστα η Βουνοπλαγιά έμεινε μόλις από το 28' με 9 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Ζιάκα.

Οι Αμπελόκηποι όντας και με αριθμητικό πλεονέκτημα μπήκαν στο γήπεδο με την διάθεση να τελειώσουν γρήγορα την υπόθεση νίκη. Έχοντας την κατοχή της μπάλας καθ'όλη τη διάρκεια προηγήθηκαν στο 17' με τον Τόμτσο να βγαίνει απέναντι από τον Καραγιάννη μετά από κάθετη πάσα του Χριστογιώργου και να πλασάρει υποδειγματικά για το 1-0. Ένα λεπτό αργότερα ο Κούτλας παραλίγο να βάλει ένα εκπληκτικό τέρμα με βον πλανέ αλλά ο Καραγιάννης το έβγαλε εντυπωσιακά. Στο 24ο λεπτό ο Χριστογιώργος χρεώθηκε με δεύτερη ασίστ αφού ο Κούτλας εκμεταλλεύτηκε το σπάσιμο της μπάλα από τα δεξιά και πλάσαρε σε κενή εστία. Μόλις στην επόμενη φάση ο Διαμάντης μετά από προσπάθεια του Τόμτσου έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 28' τα πράγματα για την Βουνοπλαγιά έγιναν ακόμα πιο δύσκολα καθώς ο Ζιάκκας υπέπεσε σε πέναλτι φάση στην οποία πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να παίξουν για τη συνέχεια του ματς με 9 παίκτες. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Γαλάνης αλλά ο Καραγιάννης τον νίκησε. Στο 36' ήταν η σειρά του Ζιάρα να χτιστεί σκόρερ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μετά από πάσα του Δευτεραίου.

Με την επανάληψη οι Αμπελόκηποι έκαναν πέντε τα τέρματα τους στο 52' όταν ο Τόμτσος πέρασε την κάθετη πάσα στον Κούτλα που πλάσαρε στην απέναντι γωνία για το 5-0. Μερικά λεπτά αργότερα η Βουνοπλαγιά παραλίγο να πετύχει και δεύτερο αυτογκόλ με τον Καραΐσκο αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 75' το μακρινό σουτ του Κλεισούρα έβγαλε εντυπωσιακά ο Καραγιάννης. Ο Τόμτσος ,που ήταν απο τους διακριθέντες, στο 82' έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του από τα αριστερά. Το τελικό 7-0 έγραψε ο Μπασιούκας στο 84' με πλασέ μέσα από την περιοχή.


Α.Ο ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟι: Κουκουλάρης, Γαλάνης, Βλάχος, Χολέβας, Δήμος(46' Μανούσης), Χριστογιώργος, Τόμτσος, Ζιάρας(46' Καπέρδας) , Κλεισούρας, Δευτεραίος(46' Μπασιούκας) , Κούτλας(69' Λιπιώτης)

Π.Α.Σ ΑΛΜΥΡΟΣ:Καραγιάννης, Γκροπάσι, Σμπόνιας, Διαμάντης(46' Νταουτάι), Περιχάνα, Τσίτσος,Μιχάλης(54' Ναστόπουλος) , Νάσιος(59' Βάκαρος), Ζώτος(35'Καραΐσκος) Ζιάκας

Ρεπορτάζ : Τάσος Μπαλάσκας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου