Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Στο φινάλε "καθάρισε" ο νεαρός Τσουλιάης Θ. για το Μέτσοβο!!!





Στο γήπεδο Μετσόβου ο Λεωνίδας Μαλισσόβας επέστρεψε ως αντίπαλος απέναντι στην ομάδα του Μετσόβου, στο «τιμόνι» της Θύελλας Ελεούσας, αλλά η πρώην ομάδα του τον πλήγωσε καθώς επικράτησε με σκορ 4-2!

Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 5ο λεπτό με σουτ του Παλαιοπάνου, μετά από σέντρα του Κέντρου, αλλά έβγαλε σε κόρνερ ο Μπάτζιος. Στο 33΄ πολύ ωραία μπαλιά του Παλαιοπάνου, αλλά ο Τρίτος δεν βρήκε καλά τη μπάλα από καλή θέση. Δυο λεπτά μετά όμως ο Γεωργίου δεν συγχώρησε και με δυνατό σουτ από μακριά έκανε το 1-0. Στο 40΄ η πρώτη καλή στιγμή της Ελεούσας, σε σουτ του Τσακανίκα, αλλά μπλόκαρε ο Μαργωμένος.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 47΄ σουτ του Βελτσίστα και η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά μετά απευθείας φάουλ του Βελτσίστα που ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 55΄ πέναλτι του Πεπόνη πάνω στον Γοδέβενο, το εκτελεί εύστοχα ο Παλαιοπάνος για το 2-1. Στο 70΄ ο Γοδέβενος σχεδόν σε κενή εστί στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 74΄ ο Βελτσίστας με σουτ εκτός περιοχής ισοφαρίζει και πάλι για την Ελεούσα σε 2-2. Στο 75΄ χαμένη ευκαιρία για τον Γοδέβενο από πλευράς Μετσόβου και στο 83΄ από τον Τζουρμανά για την Ελεούσα. Σο 85΄ φάουλ του Παλαιοπάνου από δεξιά, ο Τσουλιάης Ι. πηδάει και στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπάτζιου. Στο 86΄ πανέμορφο γκολ από τον Τσουλιάη Θ. με ωραίο γυριστό σουτ νίκησε τον Μπάτζιο για το 3-2. Στις καθυστερήσεις ο Παλαιοπάνος έσπασε τη μπάλα από αριστερά μέσα στην περιοχή και πάλι ο Τσουλιάης Θ. με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.


Μέτσοβο: Μαργωμένος, Γεωργίου (46΄ Τσουλιαης Κ.), Τσιόστας Χ. (65΄ Μαγγλάρας), Τσουλιάης Ι., Κέντρος, Σιούτας, Γιοβανόπουλος (69΄ Σταχούλης), Τσιότσας Κ., Τρίτος (52΄ Γοδέβενος), Τσουλιάης Θ., Παλαιοπάνος

Ελεούσα: Μπάτζιος, Πεπόνης Ι., Τσακνικας, Λισγάρας (90΄ Μπανδέλης), Τζουρμανας, Πεπόνης Θ., Μαμακής (71΄ Χατζηπαρασκευαιδης), Τσακανίκας Ι., Βελτσιστας, Πασχάλης, Τσίντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου