Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Πρόκριση με τεσσάρα η Ελεούσα - Φωνάζουν οι Λογγάδες!!! (Videos)





Στο γήπεδο Λογγάδων ο τοπικός Τιτάνας φιλοξένησε για την Γ΄ Φάση του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.ΗΠ. τη Θύελλα Ελεούσας και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-4!

Οι γηπεδούχοι έχουν, όμως, παράπονα από τη διαιτησία και στο πρώτο γκολ που έχει δοθεί πέναλτι, αλλά πιο πολύ στο δεύτερο που φωνάζουν για οφσάιντ, ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση αποβάλλεται ο προπονητής του Τιτάνα, κ. Κουτσολάμπρος, για απρεπή συμπεριφορά προς τον βοηθό διαιτητή κ. Θανασιά.

Το ματς ξεκίνησε πολύ καλά από πλευράς φάσεων, μόλις στο 4ο λεπτό φάουλ του Τσακανίκα από μακριά, οριζόντιο δοκάρι και άουτ η μπάλα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό αντεπίθεση για τους Λογγάδες, ο Παζαρτζής μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, πλασάρει, αλλά αποκρούει με τα πόδια ο Μπάτζιος.

Στο 14΄ έρχεται το πρώτο γκολ για τους κιτρινόμαυρους, όταν ο Πεπόνης μπαίνει από δεξιά μέσα στην περιοχή και δίνεται πέναλτι σε μαρκάρισμα του από τον Γκόλια Λ.. Πιθανότατα να μην υπάρχει καν επαφή, ενώ ο παίκτης των φιλοξενούμενων φαίνεται να έχει ήδη αποφασίσει ότι θα πέσει.


Την εσχάτη των ποινών εκτελεί εύστοχα ο Βελτσίστας για το 0-1. Στο 26΄ γίνεται το 0-2, σε φάση αντεπίθεσης ο Βελτσίστας κάνει την κούρσα από αριστερά, πασάρει στον Τζιάλλα, που σκοράρει από κοντά. Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων. Αποβολή του προπονητή κ. Κουτσολάμπρου με απευθείας κόκκινη κάρτα.


Στη συνέχεια έχουμε ακυρωθέν γκολ του Βελτσίστα, σε πάσα που του έκανε ο Πεπόνης, γιατί κατέβασε τη μπάλα με το χέρι.



Οι Λογγάδες μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και μόλις στο 47ο λεπτό, ο Γκόλιας Λ. βγάζει μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, τετ-α-τετ με τον Μπάτζιο ο Παζαρτζής, αποκρούει με τα πόδια ο τερματοφύλακας της Ελεούσας. Δυο λεπτά μετά φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Γκόλια Λ., με δυσκολία βγάζει σε κόρνερ πάνω από την εστία ο Μπάτζιος.

Στο 54΄ κι άλλη πολύ καλή χαμένη ευκαιρία για τον Τιτάνα, ο Γκόλιας Λ. κάνει την ασίστ, ο Παναγιώτου ντριμπλάρει έναν αντίπαλο, αλλά το πλασέ του δεν είναι καλό, ενώ είναι μόνος του με τον Μπάτζιο, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των κιτρινόμαυρων.

Στο 60΄ παίρνει μπρος και πάλι η επίθεση της Ελεούσας, ο Βελτσίστας εκτελεί απευθείας φάουλ, αποκρούει ο Λάμπρης, η μπάλα αριστερά στον Τζουρμάνά, πλασάρει από πλάγια, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα.

Στο 63΄ πολύ ωραία ενέργεια του Γκουρμπάτση από δεξιά, παράλληλη μπαλιά, για ένα βήμα δεν προλαβαίνει στο δεύτερο δοκάρι τη μπάλα ο Παζρτζής, που περνάει άουτ.

Στο 64΄ο Βελτσίστας πιάνει ωραίο σουτ από αριστερά, αποκρούει ο Λάμπρης και από την άμυνα κόρνερ η μπάλα. Το κόρνερ εκτελεί ο Τσακανίκας, η μπάλα φτάνει δεξιά στον Βελτσίστα, αυτός διαγώνιο σουτ, στην απέναντι γωνία η μπάλα, ενώ σκάει και στο έδαφος, για το 0-3.

Στο 70΄ σουτ του Τσακανίκα εκτός περιοχής, με τα πόδια αποκρούει ο Λάμπρης, η μπάλα πάει αριστερά, όπου ο Βελτσίστας βγάζει παράλληλη μπαλιά, προβολή του Πεπόνη στο δεύτερο δοκάρι για το 0-4.

Στο 75΄ ο Μπανδέλης από δεξιά κάνει ωραία ενέργεια και πάσα, ο Βελτσίστας σουτάρει μέσα από την περιοχή, σε κόρνερ βγάζει ο Λάμπρης. Στο 79΄σουτ του Τσακανίκα εκτός περιοχής, άλλη μια καλή απόκρουση του Λάμπρη.

Στο 84΄ ο Τσιάκος πασάρει στον Κουρή, κάθετη του δεύτερου, τετ-α-τετ ο Γκουρμπάτσης με τον Μπάτζιο, αλλά δεν μπορεί να τον πλασάρει σωστά και ο γκολκίπερ της Ελεούσας μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια τη μπάλα. Τρία λεπτά μετά σουτ του Γκρέμου Μ. από δεξιά, αποκρούει ο Λάμπρης και στο 92΄ίδιοι πρωταγωνιστές, από ίδια θέση, με την ίδια κατάληξη.


Λογγάδες: Λάμπρης, Βασάκος, Γεωργάς, Κουτούπας, Κορδοπάτης, Γκόλιας (59΄ Τσίλης), Γκουρμπάτσης (19΄ λτρ. Δραγάτης), Παναγιώτου (71΄ Κουρής), Παζαρτζής, Κολιούσης (65΄ Τσιάκος), Μπένεκος

Ελεούσα: Μπάζτιος (86΄ Γκρέμος Ι.), Πεπόνης, Τσακανίκας, Βάσιος, Τζουρμανάς (75΄ Γκρέμος Μ.), Πεπόνης, Μαμακής (81΄ Βάσιος), Τσακανίκας Β., Βελτσίστας, Τζιάλλας (63΄ Μπανδέλης), Χατζηπαρασκευαιδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου