Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

"Διπλό" οι Χουλιαράδες, 0-2 μέσα στην Κοσμηρά!!!




Με το «διπλό» έφυγε από την Κοσμηρά η ομάδα των Χουλιαράδων, που επικράτησε της γηπεδούχου ομάδος με σκορ 0-2!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 10ο λεπτό σουτ Μιχαηλίδη πέρασε λίγο άουτ, ενώ δυο λεπτά μετά φάουλ του Κακαράντζα και η μπάλα στο δοκάρι. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απ'ο'δοση τους και έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Νούση και Τζάγκα. Στο 35΄ όμως έρχεται το 0-1, όταν ο Κακαράντζας σεντράρει, ο Μιχαηλίδης γυρίζει ωραία το κορμί του και με σουτ εντός περιοχής σκοράρει. Στο 41΄ ο Ζάραγκας από πού κοντά δεν μπορεί να νικήσει τον Θεμελή και να ισοφαρίσει.

 Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρέθηκαν από νωρίς με αριθμητικό μειονέκτημα καθώς στο 52΄ο Νούσης σε ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα αντίκρισε την κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον διαιτητή Χατζηπαναγιώτου μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες. Η ομάδα των Χουλιαράδων βρήκε τους διαδρόμους να πετύχει ένα ακόμα γκολ όταν στο 70΄ ο Δάσκαλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Γεράσης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.


Κοσμηρα: Μακρής, Τσούρης, Γκούμας, Νάκιας, Ζήσης, Νούσης, Ζώτος, Τζάγκας, Ζάραγκας, Νιτσιάκος, Λιβέρης (87΄ Μπέτας)

Χουλιαράδες: Θεμελής, Μιχαηλίδης, Κρανάς, Κακαράντζας, Μιχάλης, Τζαλλας, Γεράσης, Πρέμος (55΄ Σκλιβανίτης), Τάτσης Γ. (82΄ Κούτλας), Δάσκαλος, Τάτσης Α. (51΄ Γρίβας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου