Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Επιστροφή στις νίκες για το Μέτσοβο με εκτός έδρας πεντάρα!!!



Στο γήπεδο Κόντσικας η τοπική ομάδα υποδέχτηκε το Μέτσοβο και γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 0-5!


Οι «μπλε» επανήλθαν στις επιτυχίες, φτάνοντας τους 28 βαθμούς και είναι στην 5η θέση. Αντίθετα οι γηπεδούχοι δεν δείχνουν σημάδια ζωής και έχουν κολλήσει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 6 πόντους.

Το σκορ άνοιξε ο Παλαιοπάνος με διαγώνιο σουτ από αριστερά, στο απέναντι «γάμα» η μπάλα. Στη συνέχεια δυο γκολ πέτυχε ο Γιοβανόπουλος σε φάσεις τετ-α-τετ για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Ο νεαρός Σταχούλης Σ. έκανε έβγαλε ωραία μακρινή μπαλιά και ο Μπίλιος πλάσαρε πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-4. Το τελικό 0-5 έγραψε ο Τρίτος με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με ένα τετ-α-τετ του Παπαδόπουλου το δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Μαργώμενος είπε «όχι», αλλά και με κεφαλιά του Πούλιου στο πρώτο ημίχρονο. Το Μέτσοβο είχε κι άλλες ευκαιρίες με τους Σιούτα, Τρίτο, Παλαιοπάνο και Γιοβανόπουλο.


ΚΟΝΤΣΙΚΑ: Γιαμβρίας, Σούμας, Ζέκιος, Γιώτης, Γκάνας, Παπαδόπουλος, Μασούρας, Πούλιος, Κοκκινέλης, Μπάφας (24΄Χίτζος), Γκούβας.

ΜΕΤΣΟΒΟ: Μαργωμένος, Τσιόστας, Κ. (46’ Σταχούλης), Τσιότσας Χ., Τσουλιάης Ι., Κέντρος (34’ Γεωργίου), Μαγκλάρας (59’ Μπούμπας), Παλαιοπάνος, Σιούτας, Τρίτος, Τσουλιάης Θ., Γιοβανόπούλος (52’ Μπίλιος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου