Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Σε διαφορά ασφαλείας ο Βοτανικός, 1-2 μέσα στο Ασβεστοχώρι!!!





Πέρασε κι από τη δύσκολη έδρα του Ασβεστοχωρίου ο Ολυμπιακός Βοτανικού με σκορ 1-2 και δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ να καταφέρει επιτέλους να ανέβει στην Α΄ Ερασιτεχνική!

Οι ερυθρόλευκοι αποσπάστηκαν 8 βαθμούς από τους διώκτες τους και παραμένουν μόνοι πρώτοι στο τέλος του 1ου Γύρου, οπότε είναι και τυπικά πρωταθλητές χειμώνα στον Β΄ Όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής!

Το σκορ άνοιξε στο 9΄ο Ναβρούζογλου με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα του Τσόκρη Λ.. Στο 31΄ο Γεωργίου κερδίζει πέναλτι, το εκτελεί εύστοχα ο Οικονόμου Ι. και ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 37΄ ο Ναβρούζογλου κερδίζει πέναλτι και το εκτελεί ο Χαμπίπης για να κάνει το 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό σουτ του Ρομποτή εντός περιοχής πριν το 0-1, λίγο έξω η μπάλα. Στην επανάληψη φοβερό σουτ του Λαλαί από μακριά, η μπάλα έγλυψε το δοκάρι και πιο πριν ατομική ενέργεια και σέντρα από δεξιά του Στράτη, ο Ναβρούζογλου σε σχεδόν κενή εστία αστοχεί. Μια ακόμη καλή στιγμή είχε ο  Ραγιάς μέσα στην περιοχή, αλλά σούταρε ψηλά άουτ.

Το Ασβεσοχώρι στο 1ο ημίχρονο είχε τετ-α-τετ με τον Μαλάμο Δ, πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Σουτ του Μαλάμου Δ. στο δοκάρι η μπάλα και φάση από σέντρα του Ντάφλου Π., ο Μπέτσης δεν πλασάρει σωστά, στην επαναφορά σουτ του Παπαστεργίου, διώχνει με το στήθος αμυντικός του Βοτανικού πάνω στη γραμμή. Στην επανάληψη δεν υπήρχαν πολλές φάσεις για τους γηπεδούχους. Πέρα από κάποια σουτ του Ντάφλου Π. και του Μαλάμου Δ., που δεν ανησύχησαν όμως τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου