Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

"Τρίποντο" στο φινάλε για τους Λογγάδες, 1-0 τις Πηγές Λούρου!!!




Στο γήπεδο των Λογγάδων ο τοπικός Τιτάνας υποδέχτηκε τις Πηγές Λούρου και πήρε τη δεύτερη σερί νίκη του, με το ίδιο σκορ, 1-0!

Οι Πηγές Λούρου δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε αυτή την αγωνιστική και παραμένουν πίσω στην κούρσα ανόδου, όπου τους φτάνουν οι Λογγάδες.

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, με κάποια σουτ των Παζαρτζή, Μπένεκου και Γκουρμπάτση να μην έχουν τύχη. Στο 29΄ πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Μπονόβα, ακόμη πιο ωραία η εκτίναξη του Λάμπρη στο «γάμα» της εστίας, βγάζοντας τη μπάλα κόρνερ. Κεφαλιά του Κωνσταντάτακη από την εκτέλεση του κόρνερ, άουτ η μπάλα.

Στο 63΄ και πάλι πολύ καλή απόκρουση του Λάμπρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαγγέλη. Στο 76΄ εκτέλεση φάουλ του Μπενέκου, προβολή του Παναγιώτου, με το ένα χέρι αποκρούει ο Τόμπρας. Στο 93΄ ο Δραγάτης Γ. ε΄βγαλε ωραία μπαλιά προς τον Παζαρτζή, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Τόμπρας πέφτει άγαρμπα πάνω στον υψηλόσωμο επιθετικό και τον γκρεμίζει. Το πέναλτι που δίνεται εκτελείται από τον Παναγιώτου για το τελικό 1-0.


Λογγάδες: Λάμπρης, Βασάκος, Γεώργας, Παναγιώτου, Κοτούπας, Κορδοπάτης, Τσιάκος(64’ Δραγάτης Γ), Τσίλης, Παζαρτζής, Μπενέκος, Γκουρμπάτσης (86’ Κιτσάκης).

ΠΑΣ Πηγών Λούρου: Τόμπρας, Παπανικολάου Γ, Κωνσταντίνου, Τσάνιος, Μπονόβας, Κωνσταντάκης (56’ Μουλαράς), Κιοσσές (82’ Σπήλιας), Παπανικολάου Γ, Παπαγιάννης, Βαγγελής, Παντελέων (79’Λιόλιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου