Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Μπήκε τετράδα η Αμφιθέα, 2-1 το Νεοχωρόπουλο!!!




Πολύ σπουδαία νίκη πέτυχε ο Αστέρας Αμφιθέας επί του Νεοχωρόπουλου με σκορ 2-1 και ανέβηκε στην 4η θέση του Α Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής!

Οι «πράσινοι» προσπέρασαν τους αντιπάλους τους και έφτασαν τους 32 βαθμούς, όσους έχει και το Σταυράκι, ενώ οι «γαλάζιοι» έμειναν στους 30.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και είχαν δυο πολύ καλές στιγμές με τον Κίτσιο να μη μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα Γκουγιάννο. Στο 17΄ συρτό φάουλ του Τσουμάγκα σχεδόν από το κέντρο, πλασέ στη κίνηση του Φάη και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στη συνέχεια σουτ του Σδούκου , πέφτει και αποκρούει ο Καρατζένης. Στο 36΄σουτ του Κίτου από πλάγια λίγο άουτ η μπάλα.

Στις αρχές της επανάληψης ο Οικονόμου με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και στο επόμενο λεπτό ο Κίτσιος ε σουτ σημαδεύει το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 54΄ σέντρα του Κιτσίου από αριστερά, ο Οικονόμου βρίσκει τη μπάλα και τη στέλνει πάνω από την εστία του Γκουγιάννου. Στο 70΄ μπαλιά του Ηλία, σουτ καθώς πέφτει του Μάτσια, αποκρούει ο Γκουγιάννος. Στο 72΄ σέντρα του Γεωργούλα από δεξιά, κεφαλιά του Κίτσιου, με το ένα χέρι αποκρούει ο Γκουγιάννος. Δυο λεπτά μετά ο Διαμαντένιας εκτελεί φάουλ, πλασέ του Παπαδημητρίου, αποκρούει ο Καρατζένης. Στο 82΄ σε φάση αντεπίθεσης ο Τζωρτζάτος πλάσαρε από αριστερά και νίκησε τον Καρατζένη για το 2-1. Στο 83΄ ο Τέγος άφησε με 10 το Νεοχωρόπουλο, καθώς αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα.


Αστήρ Αμφιθέας (Γιάννης Καραφέρης):Γκουγιάννος, Χυδηριώτης, Γκούμας, Φάης, Καραγιάννης, Τσουμάγκας (55΄ Αυγέρης), Κίτος (46΄ Ζώτος), Διαμαντένιας, Σδούκος (73΄ Κολόκας), Παπαδημητρίου (90΄ Γκούρας), Τζωρτζάτος.

ΑΟ Νεοχωρόπουλου (Νίκος Παπανικολάου):Καρατζένης, Θεοδώρου, Ηλίας, Γκίκας, Κούτρας, Μάτσιας, Τέγος, Βελογιάννης, Κίτσιος, Γεωργίου (68΄Γεωργούλας), Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου