Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Δεν (Χ)άρηκε κανείς στη Κληματιά, 2-2 με Πωγωνάτο!!!





Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Κληματιά και Πωγωνάτος, με τις δύο ομάδες να μένουν απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα καθώς η Κληματιά δεν μπόρεσε να κρατήσει ένα τρίποντο που θα την βοηθούσε να ροκανίσει την υπάρχουσα διάφορα που έχεις από τις θέσεις πλει οφ ανόδου, ενώ ο Πωγωνάτος και αυτός με τη σειρά του βλέπει να χάνει το τρένο της ανόδου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Μακρή στο 26ο λεπτό για ανατροπή στον Χαρίση . Με τον ίδιο τρόπο έφερε δέκα λεπτά αργότερα η Κληματιά το ματς στα ίσια με χτύπημα του Ζώτου, με τον Βλαχόπουλο να είναι αυτός που κέρδισε το πέναλτι.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 69' ο Βλαχόπουλος εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Ζώτου και σε φάση τετ-α-τετ νίκησε τον Μπαλατζία για το 2-1. Τελικά ο Πωγωνάτος κατάφερε να μην φύγει με άδεια χέρια αφού στο 83' ο Μήτος με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, έκανε το τελικό 2-2.

Από πλευράς ευκαιριών οι γηπεδούχοι είχαν στο ξεκίνημα του ματς ένα χαμένο τετ α τετ με τον Γκουγιάννο και κάποιες καλές στιγμές με τους Ζώτο και Βλαχόπουλο. Από την άλλη πλευρά ο Πωγωνάτος μετά το 2-2 είχε μια καλή κεφαλιά με τον Μήτο, επίσης μετά από φάουλ, που πέρασε λίγο έξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου