Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Δεύτερη σερί νίκη οι Ραφταναίοι, 2-1 τα Πράμαντα - Ένταση στο τέλος!!!




Δεύτερη σερί νίκη για τους Ραφταναίους, με 2-1 επί των Πραμάντων στο πλαστικό γήπεδο Ανατολής, σε ένα ματς που είχε τελικά πολύ ένταση!

Οι Πραμαντιώντες πριν ανοίξουν το σκορ οι γηπεδούχοι απείλησαν με κάποια καλά σου του Θανάση. Το γκολ όμως ήρθε από τους Ραφταναίους στο 20' με εξαιρετική κεφαλιά του Μάγκου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δόση. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν απάντηση δεκατρία λεπτά αργότερα με τον Χήρα να εκμεταλλεύεται την εκτέλεση φάουλ του Βασιλειάδη και με κεφαλιά να γράψει το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη τα Πράμαντα είχαν μια καλή στιγμή αλλά η προσπάθεια του Μπούτζα από κοντά πέρασε ελάχιστα άουτ.  Ο Δόσης για τους «Λύκους» είχε επίσης μια καλή ευκαιρία. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό οι γηπεδούχοι κερδίζουν πέναλτι σε ανατροπή στον Αναγνώστου με τον Μάγκο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να νικιέται από τον Μίσσα αλλά ο ίδιος παίκτης παίρνει το ριμπάουντ και από κοντά κάνει το 2-1. Από το σημείο εκείνο και έπειτα οι φιλοξενούμενοι ασκούν πίεση και στο 90' κερδίζουν πέναλτι για ανατροπή πάνω στον Χήρα. Την εσχάτη των ποινών αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Χαρατσής Π. αλλά ο νεοαποκτηθείς νεαρός πορτιέρο Πέτρος νικάει τον αντίπαλο και δίνει το τρίποντο στην ομάδα του.

Στο φινάλε του ματς είχαμε και κάποια «παρατράγουδα» μιας και όπως αναφέρετε και στο Φ.Α. ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων κινήθηκε απειλητικά εναντίον του διαιτητή, διαμαρτυρόμενος εντόνως για κάποιες αποφάσεις στη διάρκεια του αγώνα, αλλά και για κόκκινες κάρτες που βγήκαν σε παίκτες της ομάδας του την ώρα που πήγαιναν στα αποδυτήρια.

Όπως είπαμε η Α.Ε. Πραμάντων διαμαρτύρεται εντονότατα για τη διαιτησία, ενώ και από πλευράς Ραφταναιων ο προπονητής της ομάδας αποβλήθηκε από τον πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου