Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή η Καστρίτσα, 4-2 την Αγία Μαρίνα!!!





Με φοβερή ανατροπή επανήλθε στις νίκες ο Αγροτικός Καστρίτσας μετά από 3 ανεπιτυχή αποτελέσματα, αφού επικράτησε εντός έδρας της Αγίας Μαρίνας, ενώ βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ!.

Στο 9ο λεπτό διαγώνιο σουτ του Ορφανού, αλλά ο Κότικας λέει «όχι». Στο 15΄, όμως, οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Παππά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λαγκαβάνη, έκαναν το 0-1. Οι γηπεδούχοι όπως είναι φυσικό πίεσαν κι ένα σουτ του Ορφανού πέρασε άουτ, ενώ ένα άλλο από τον Ναυρόζογλου αποκρούστηκε από τον Κότικα. Η ισοφάριση ήρθε στο 30΄με καρφωτή κεφαλιά του Τσιλιγιάννη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου. Στη συνέχεια ο Γιάκος εκτελεί φάουλ, αλλά αποκρούει ο Κότικας. Λίγο πριν την ανάπαυλα ένα καλό σουτ του Μπιστιόλη, που κόντραρε, πέρασε λίγο άουτ.

Στο 50΄ οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι κεφάλι το σκορ, όταν ο Γιαννέτας βγήκε στην αντεπίθεση, κέρδισε και τις κόντρες πλασάροντας γι το 1-2. Στο 57΄ σουτ του Μπιστιόλη πέρασε λίγο άουτ, αλλά στο 76΄ ένα σουτ του Γιάκου, φεύγει μέσα από τα χέρια του Κότικα και έτσι έρχεται η ισοφάριση σε 2-2. Στο 80΄φάουλ του Γιάκου, αποκρούει ο Κότικας, στην επαναφορά πλασέ του Μπιστιόλη, αποκρούει και πάλι ο Κότικας. Στο 85΄το πόδι διαβήτης του Διαμαντόπουλου βγάζει σέντρα από αριστερά, κεφαλιά του Μπισέλα και προβάδισμα με 3-2 για την Καστρίτσα. Στο 90΄ο Ορφανός σε φάση αντεπίθεσης από αριστερά πλάσαρε διαγώνια για το τελικό 4-2. Στις καθυστερήσεις του ματς ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Μπούμπας έβγαλε δύο φορές στην ίδια φάση την κίτρινη κάρτα στον Γιάκο για εξύβριση σε αντίπαλο παίκτη.


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ: Γρηγοριάδης, Δοβανάς, Ρίζος, Τσιλιγιάννης, Γιάκος, Κύρκος, Μπιστιόλης, Αναστασιάδης(62' Μπισέλας) Διαμαντόπουλος, Ορφανός, Ναυρόζογλου

Π.Α.Σ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ: Κότικας,Γεωλδάσης Α.( 46' Σερέτης), Πασχάλης, Παππάς, Λαγκαβάνης, Λικάι, Σοκορέλης, Γεωλδάσης Π., Ιορδανίδης (85' Ζώνιος), Τσίκας, Γιαννέτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου