Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Αετορράχη - "Παζαρτζής" : 1-3!!!





Στο ανακαινισμένο γήπεδο Αετορράχης ο τοπικός Αετός φιλοξένησε τον Τίτανα Λογγάδων και ηττήθηκε με σκορ 1-3!

Οι «οράνιε» παρότι προηγήθηκαν στο σκορ δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα από το ματς, αφού στην επανάληψη ο Παζαρτζής με χατ – τρικ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Οι Λογγάδες εκμεταλλεύτηκαν έτσι το στραβοπάτημα του Δροσοχωρίου και ξαναμπήκαν στις θέσεις των play off, με 42 βαθμούς στην 4η θέση.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στον 8ο λεπτό με γκολ του Γερογιάννη Μ., αφού πρώτα πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55΄ ο Παζαρτζής βγήκε τετ-α-τετ, έπειτα από κάθετη πάσα του Γκόλια Λ., πλασάροντας εύστοχα για το 1-1. Στο 66΄ παράλληλη πάσα του Γκουρμπάτση, πλασέ του Παζαρτζή για το 1-2. Τελικό 1-3 στο 85΄ και πάλι από τον Παζαρτζή μετά από λάθος στα μετόπισθεν της Αετορράχης.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία στο πρώτο λεπτό σε χαμένο τετ-α-τετ του Γερογιάννη Μ. και δυο καλά σουτ του Πατσιούρα που πέρασαν λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δυο δοκάρια, το ένα σε σουτ του Γκουρμπάτση και το άλλο σε τετ-α-τετ του Παζαρτή, μετά από ωραία ασίστ του Τσίλη. Ο Παζαρτής είχε καλή ευκαιρία και με κεφαλιά, που πέρασε λίγο έξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου