Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Κοσμηρά - Χουλιαράδες/ Άτλας : Φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς και σκορ 3-2!!! (Video)


Ματς για γερά νεύρα στο φινάλε έγινε στην Κοσμηρά, όπου η τοπική ομάδα αν και ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο, ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα από τους Χουλιαράδες Άτλα, αλλά τις καθυστερήσεις πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με σκορ 3-2!

Στο 15΄ εκτέλεση φάουλ του Καφένζη, σε κόρνερ βγάζει ο Πέτρου. Στο 26΄ έρχεται το 1-0, μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Περβανάς νικάει τον Καραμάνη. Στο 37΄ λάθος των παικτών της Κοσμηρας, ο Ζιώγας πλασάρει άουτ. Στο 38΄ έρχεται και το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, κάθετη πάσα προς τον Νιτσιάκο, πλασάρει, αποκρούει ο Καραμάνης και με δεύτερη προσπάθεια πάλι ο Νιτσιάκος κάνει το 2-0. Στο 40΄ ο ίδιος παίκτης έχει δοκάρι με σουτ εντός περιοχής.

Στο 70΄ της επανάληψης η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Κοσμηρά, ο Τσίντα βγάζει κάθετη πάσα στον Νιστσιάκο, αυτός περνάει και τον τερματοφύλακα Καραμάνη και πλασάρει, πάνω στη γραμμή σώζει ο Μαλάμης. Στο 75΄ σουτ του Ζάραγκα, λίγο έξω η μπάλα. Στο 79΄ τετ-α-τετ του Νιτσιάκου, ελάχιστα άουτ η μπάλα. Στο 85΄ ο Παπαστράτος με σουτ από το ύψος της περιοχής μειώνει σε 2-1. Στο 93΄ πολύ ωραίο σουτ του Καφένζη εκτός περιοχής, στο απέναντι κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 2-2. Η Κοσμηρά δεν είχε πει όμως την τελευταία της λέξη και στο 95΄ ο τερματοφύλακας Πέτρου γεμίζει στην αντίπαλη περιοχή, πρώτη κεφαλιά του Σταύρου, δεύτερη του Ζώνιου από αριστερά προς το κέντρο της περιοχής και ο Μπλέτσας επίσης με κεφαλιά από κοντά γράφει το τελικό 3-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

 

Α.Ο.Κοσμηράς (Σ. Κουβεντάρης): Πέτρου, Γεωργίου, Τσίντας, Νάκιας, Ζήσης, Νούσης, Ζαφείρης (56’ Ζώνιος), Περβανάς, Ζώτος (89’ Μπαλανίκας), Νιτσιάκος (83’ Μπλέτσας), Ζάραγκας.

Χουλιαράδες Άτλας (Α. Κοζανίτης) : Καραμάνης, Βουκουβάλας (61’ Κλεισούρας), Πανούσης (61’ Κότος Γ.), Ντίνος, Σταύρου, Κουτσάφτης, Καφενζής, Ζιώγας (41’ Μαλάμης), Χαλιάσος (38’ Γκούβας), Παπαστράτος, Βλαχογιώργος (41’ Μήτσης)




Ρεπορτάζ και βίντεο από τον Δημήτρη Παπαιώαννου *
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου