Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Ασβεστοχώρι - Πηγές Λούρου : Ωραίο, δυνατό ματς με τα γκολ στο φινάλε!!!


Ωραίο ματς στο γήπεδο Ασβεστοχωρίου, μεταξύ της τοπικής ομάδας και των Πηγών Λούρου, με δυο γκολ στο φινάλε τους ματς, το παιχνίδι «πάνω – κάτω», αρκετές ευκαιρίες και δοκάρια!

Δυο ομάδες που ανέβηκαν μαζί από την περσινή Β΄ λόγω αναδιάρθρωσης, αλλά με αρκετά καλό υλικό και για την Α΄ Ερασιτεχνική.


Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στο Ασβεστοχώρι στο 6ο λεπτό, ο Ντάφλος Π. σεντράρει από δεξιά, ο Τόμπρας διώχνει με γροθιά, η μπάλα στον Οικονόμου Ι., που δεν μπορεί να σκοράρει από κοντά και διώχνει ο Μπονόβας. Στο 13΄ φάουλ του Διαμαντένια για τους φιλοξενούμενους, η μπάλα φτάνει στον Τσάνιο, που εξ επαφής στέλνει τη μπάλα πάνω στον Κάτσιο. Δυο λεπτά μετά, σέντρα του Κωνσταντίνου από αριστερά, πλασέ του Ηλία στο πρώτο δοκάρι, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 16΄ σέντρα – σουτ του Μαλάμου Δ. από αριστερά, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά του οριζόντιο δοκαριού. Στο 26΄ ο Ντάφλος Π. εκτελεί μακρινό φάουλ, με υπερένταση διώχνει πάνω από την εστία σε κόρνερ ο Τόμπρας.

 

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52΄ η πρώτη καλή στιγμή είναι και πάλι για το Ασβεστοχώρι, σέντρα του Μαλάμου Δ. από αριστερά, κεφαλιά του Κουτρούμπα, λίγο έξω η μπάλα. Στο 58΄ σέντρα του Τζάγκα από δεξιά, κεφαλιά του Κωνσταντίνου μέσα από την περιοχή, άουτ η μπάλα.

Στο 69΄ ο Ηλίας σεντράρει από δεξιά, ο Παπαγιάννης στο δεύτερο δοκάρι σηκώνεται για ψαλιδάκι, αλλά δεν βρίσκει καλά τη μπάλα. Συνεχίζουν να πιέζουν οι φιλοξενούμενοι και στο 71΄ σέντρα του Τζάγκα από αριστερά, κεφαλιά του Παπαγιάννη, οριζόντιο δοκάρι και άουτ η μπάλα.  Στο 78΄ το Ασβεστοχώρι μένει με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Κουτρούμπα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Ηλία. Στο 79΄φάουλ του Παπανικολάου, λγο πάνω από την εστία η μπάλα.

Φτάνουμε στα τελευταία λεπτά του ματς, στο 89΄ ο Βαγγελής σεντράρει από δεξιά, ο Παπαγιάννης από κοντά δεν δυσκολεύεται να κάνει το 1-0. Το Ασβεστοχώρι όμως δεν είχε παραιτηθεί και στο 94΄ ο Τάτσης σεντράρει από δεξιά, χέρι του Τζάγκα και πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Οικονόμου Ι. για το τελικό 1-1.


ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ : Κάτσιος, Μαλάμος Δ., Παπαδημητρίου, Οικονόμου Α., Κουτρούμπας, Γκούζος (Μαγκλάρας 68΄), Ντάφλος Π., Γεωργίου (Τάτσης 85΄), Παπαστεργίου, Οικονόμου Ι., Τσαντούλης (Κολιάκης 46΄)

ΠΗΓΕΣ ΛΟΥΡΟΥ : Τόμπρας, Παπανικολάου, Κωνσταντίνου (Παπανικολάου 68΄), Μπονόβας, Τσάνιος, Διαμαντένιας (Παπαγιάννης 54΄), Βαγγελής, Λιόντος, Κωνσταντάκης (Τζάγκας 49΄), Ηλίας, Ζώτος (Γκέκας 54΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου