Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Νεοχωρόπουλο : Νίκησε ως γηπεδούχος μεσ' τον Παρακάλαμο!!!


Στο γήπεδο Παρακαλάμου, το Νεοχωρόπουλο ως γηπεδούχο πήρε την πρώτη του νίκη για φέτος και την πρώτη στην Α΄ Ερασιτεχνική, με σκορ 3-1 επί του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά!

Μετά από δυο σερί άσχημα αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά και με τη φυγή του Νίκου Παπανικολάου από τον πάγκο της ομάδας, ήρθε το «τρίποντο» για τους γαλάζιους. Η ομάδα του Παρακαλάμου από την άλλη δεν κατάφερε να αξιοποίηση και το πολύ καλό αποτέλεσμα της πρεμιέρας με την Κράψη.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με τους Κίτσιο και Μπουκουβάλα μόνο να απειλούν από πλευράς Νεοχωρόπουλου. Στην επανάληψη ήρθε το 1-0, με μακρινό σουτ του Αντωνιάδη, ο Ελευθεριάδης δεν εκτίμησε καλά την πορεία της μπάλας και κατέληξε στα δίχτυα του. Οι Παρακαλαμιωτες από εκεί και μετά πίεσαν και έχασαν ευκαιρίες με τους Φερούλα και Παππά, αλλά απέκρουσε ο Καρατζένης, ενώ δοκάρι είχε ο Ηλίας. Στο 63΄ ο Γκόνης πιάνει ένα ωραίο σουτ και η μπάλα πάει στο «παραθυράκι» της αντιπαλης εστίας για το 1-1. Οι γαλάζιοι δεν τα παράτησαν και στο 80΄ ο Βελογιάννης πιάνει ένα μακρινό σουτ, νικάει τον Ελευθεριάδη για το 2-1. Στο 88΄ ο Μάτσιας ανατρέπεται εντός περιοχής, το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Μπουκουβάλας για το τελικό 3-1.

Νεοχωρόπουλο: Καρατζένης, Μαραγκός, Κάτσενός (72΄ ΄τρ. Ζάννης), Κούτρας, Ηλίας (55΄ Σκαργιώτης), Τέγος, Αντωνιάδης, Μάτσιας (89΄Τσίλης), Κιτσάκης (55΄ Θεόδωρου), Μπουκουβάλας, Κίτσιος (46΄ λτρ. Βελογιάννης)

Αγροτικός Αστέρας: Ελευθεριάδης, Ηλίας Μ.,  Άμρο (46΄ Μπισέλας), Κλείτσας, Τάσσος, Ζότα Ρ.,  Ρούμπης, Φερούλης, Ντρίκος, Καράβας (75΄ Παππάς Θ.), Ζότα Α. (46΄ Γκόνης)

 


Το ρεπορτάζ προέρχεται από πληροφορίες παραγόντων, προπονητών και ποδοσφαιριστών των δυο πλευρών *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου