Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Δροσοχώρι : Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, 5-1 την Α.Ε.Μ.!!!


Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει η σεζόν για το Δροσοχώρι την Α΄ Ερασιτεχνική, αφού πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του και μάλιστα με το ευρύ 5-1 επί της Α.Ε.Μ.!

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Ναούμης ανατρέπεται από τον Στόλη εντός περιοχής. Το πέναλτι εκτελεί ο ίδιος και κάνει το 1-0. Στο 15΄ αντεπίθεση για το Δροσοχώρι, ο Κοκκιάδης πασάρει στον Μελιγγιώτη κι αυτός πλασάρειρει εύστοχα για το 2-0. Στη συνέχεια Κοκκιάδης και Ναούμης χάνου κι άλλες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους. Στο 29΄ σέντρα Κτενά, κεφαλιά του Χρυσοστόμου και η Α.Ε.Μ. μειώνει προσωρινά σε 2-1. Στο 32΄ο Λούζης βάζει γκολ με κεφαλιά, αλλά ακυρώνεται ως οφσάιντ. Στο 40΄ ο Χρυσοστόμου σουτάρει, αποκρούει ο Νικολάου.

Στο 49΄ο Μανιώτης κλέβει τη μπάλα ενώ πάει την πιάσει ο Γκοτζιάς και ο επερχόμενος Μελιγγιωτής κάνει το 3-1. Στο 57΄ ασίστ του Μελιγγιώτη στον Κοκκιάδη, που πλασάρει για το 4-1. Στο 63΄ πάσα του Κοκκιάδη στον Ζώτο, σουτ του δεύτερου μέσα από την περιοχή για το τελικό 5-1. Στο 72΄ σουτ του Μούλια, αποκρούει ο Θεοχάρης. Λίγο μετά εκτέλεση φάουλ του Γερούκαλη, βγάζει σε κόρνερ ο Γκοτζιάς.


Δροσοχώρι  : Νικολάου, Ντρης, Θεοχάρης Ι,Τσόδουλος, Χαλιάσος, Ζώτος, Γερούκαλης, Μανιώτης(77’ Τζώρτζης), Μελιγγιώτης Θ. , Κοκκιάδης(72’ Θεοχάρης Κ),Ναούμης (72’ Μελιγγιώτης Π.).

Α.Ε Μικρασιατών : Γκοτζιάς, Μάντζιος, Σιόντης, Ναυρόζογλου Α (68’ Ντασιάκης), Στόλης, Μπαλαντάνης, Μούλιας, Λούζης, Χρυσοστόμου (50’ Παππάς), Κτενάς, Πηλικίδης.




Πληροφορίες για το ρεπορτάζ από τον Μιχάλη Τσάγκα *
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου