Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Κατσικά : Νίκη με δυσκολία στο φινάλε, 1-0 το Δροσοχώρι


Νίκη με δυσκολία για την ομάδα της Κατσικάς, με σκορ 1-0 επί του Δροσοχωρίου, στα τελευταία λεπτά του αγώνα!


Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με δυο σουτ του Μελιγγιώτη στο 18΄και στο 19΄, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 26΄ σουτ του Βαρτιζώτη, αποκρούει ο Κωστούλας. Στο 33΄ ο γκολκίπερ του Δροσοχωρίου σώζει δυο φορές στην ίδια φάση την ομάδα του σε σουτ των Καζαντσίδη και Γκέγκα. Στο 39΄ ασίστ του Κοντογιάννη στον Καζαντσίδη, σουτ του δεύτερου, άουτ η μπάλα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52΄ οι φιλοξενούμενοι πήγαν να γίνουν απειλητικοί σε ένα γύρισμα του Ντρη, αλλά η μπάλα διώχθηκε. Στο 55΄ σουτ του Πολυχρόνη, απέκρουσε ο Κωστούλας. Τελικά το γκολ για τους ερυθρόλευκους ήρθε στο 82΄, όταν ο Βαρτζιώτης σέντραρε και ο Μελιγγιώτης Ν. έκανε το 1-0.

 

ΚΑΤΣΙΚΑ : Αναστασίου, Ζήκος, Μελιγγιώτης, Λισγάρας (46’ Σκούφης), Πάνος, Πολυχρόνης, Μαρούλης (46’ Κατσίφας), Γκέγκα (72’ Κυριακίδης),Κοντογιάννης, Βαρτζιώτης, Καζαντσίδης (46’ Δημητρακάκης)


ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ : Κωστούλας, Παππάς, Θεοχάρης Κ. (46’ Μελιγγιώτης Π.), Θεοχάρης Ι., Μπάχας, Γερούκαλης, Αγγελόπουλος (46’ Χαλιάσος),  Μανιώτης (85’ Ψόχιος), Μελιγγιώτης Θ., Κοκκιάδης, Μπέλλος (46’ Ντρης)



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου