Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Πολύ σημαντικό διπλό για την Α.Ε.Μ., 1-2 μεσ΄τη Κοσμηρά


Πολύ σημαντικό διπλό πέτυχαν οι Μικρασιάτες μέσα στην Κοσμηρά με σκορ 1-2 και έφτασαν έτσι τους 13 βαθμούς, παίρνοντας πάνω από τη ζώνη των Play Out.

Από την άλλη η Κοσμηρά γνώρισε μια ακόμα ήττα από ομάδα που παλεύει για την παραμονή. Οι Μικρασιάτες αφιερώνουν τη νίκη τους στον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, Νίκο Παπανικολάου.

Οι «πράσινοι» είχαν όμως πρώτοι ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτό με τον Ζάραγκα, αλλά μπλόκαρε ο Νάκος. Στο 6΄ η Α.Ε.Μ. απαντάει στις ευκαιρίες, με τον Παπαγιάννη σε φάση τετ-α-τετ να αστοχεί. Στο 19΄ ο Ναυρόζογλου Κ. βγάζει κάθετη πάσα στον Παπαγιάννη, ο δεύτερος σε φάση τετ-α-τετ δεν μπορεί να νικήσει τον Νούτσο. Στο 26΄ πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Καραμάνη, αποκρούει ο Νάκος. Στο 30΄ ο Ζενέλης χάνει κι αυτός ευκαιρία, δεν μπορεί να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Νάκο. Στο 44΄ ασίστ του Ζάραγκα στον Ζενέλη, σουτ του δεύτερου, άουτ η μπάλα. Στο 45΄ έρχεται το γκολ για τους φιλοξενούμενους, όταν Πάναγου πάσαρε στον Ναυρόζογλου Αθ. κι αυτός με ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Νούτσο για το 0-1.


Οι Μικρασιάτες στο 54΄ πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων, όταν δόθηκε πέναλτι για ανατροπή του Παπαγιάννη από τον Νάκια και το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαλαντάνης για το 0-2. Έντονες οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων γι’ αυτή την απόφαση του διαιτητή. Στο 56΄ κι άλλο πέναλτι, αυτή τη φορά υπέρ της Κοσμηράς, όπου ο Ζώτος ανατρέπεται από τον Μπαλαντάνη. Διαμαρτυρίες από πλευράς Α.Ε.Μ. αυτή τη φορά, αλλά γλιτώνουν το γκολ, καθώς ο Ζώτος που εκτελεί το πέναλτι, στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 61΄ μειώνει τελικά η γηπεδούχος ομάδα, όταν Μπλέτσας σούταρε, απέκρουσε ο Νάκος, αλλά στην επαναφορά ο Νιτσιάκος δεν αστόχησε και έγραψε το 1-2. Στο 67΄ πολύ ωραίο σουτ του Μπλέτσα εκτός περιοχής, λίγο έξω η μπάλα. Η Κοσμηρά έχασε κι άλλες δυο ευκαιρίες με τους Νιτσιάκο και Νάκια, αλλά τελικά δεν άλλαξε κάτι μέχρι τη λήξη του αγώνα.

 


Κοσμηρά: Νούτσος, Βραζιτούλης (78΄ Βλαχογιώργος), Στεργίου, Νάκιας, Θέμος (32΄ λ. τρ. Μπλέτσας), Νούσης, Ζενέλης (46΄ Ζαφείρης), Καραμάνης, Γιοβανόπουλος (55΄ Ζώτος), Νιτσιάκος, Ζάραγκας


 Α.Ε.Μ.: Νάκος, Τζαρούχης, Σιλεβίστας, Μπαλαντάνης (88΄ λ. τρ. Μαντζούκας), Σιχλιμοίρης, Ανανιάδης, Ισμαιλι, Ναυρόζογλου Α.,  Παπαγιάννης, Ναυρόζογλου Κ.,  Πανάγου


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου