Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Έφυγε με το διπλό η Ανατολή, 1-3 τις Πηγές Λούρου


Με το διπλό έφυγε από το γήπεδο Μουσιωτίτσας η Ανατολή, που προσπέρασε το εμπόδιο των Πηγών Λούρου με σκορ 1-3!


Οι γηπεδούχοι είχαν πρώτοι ένα καλό σουτ με τον Λώλο, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 18΄ όμως έγινε το 0-1, όταν ο Στραγάλης στο δεύτερο δοκάρι, μετά από σέντρα που έγινε από αριστερά, σούταρε εύστοχα. Στο 20΄ ο Λώλος πιάνει ωραίο σουτ και ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους σε 1-1. Στο 36΄ σπουδαία ευκαιρία για την Ανατολή, ο Σκουτελιάς έκανε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Ορφανό, που σούταρε, αλλά ο Τόμπρας απέκρουσε και έβγαλε σε κόρνερ. Δυο λεπτά μετά σουτ του Μιχαηλίδη, με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Τόμπρας.

Στην επανάληψη στα πρώτα λεπτά δεν υπήρχε κάποια αξιόλογη φάση, αλλά στο 70΄οι γηπεδούχοι φωνάζουν για χέρι σε φάουλ που εκτέλεσε ο Ζήσης. Στο 86΄ η Ανατολή βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα, ο Τασιούλας έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Ντασούτης με δυνατό σουτ έκανε το 1-2. Στο 90΄ ο Ορφανός με σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Ο παίκτης των Πηγών Λούρου Νίκος Μπονόβας αποχώρησε τραυματίας μιας και χτύπησε στη μύτη και επρόκειτο να πάει για εξετάσεις μετά το τέλος του ματς.

 


ΠΗΓΕΣ ΛΟΥΡΟΥ : Τόμπρας, Κιοσσές, Κωνταντίνου, Μπονόβας (83' Ζήκος), Τσάνιος, Παπανικολάου (74' Γάτσιος), Ζήσης, Ζώτος Γ, Λώλος (67' Κωνσταντάκης), Κύρκος, Ζώτος Ν

 

ΑΝΑΤΟΛΗ : Νικολαίδης, Σκουτελιάς (46' Ντασούτης), Μαλάμος, Παππάς (68' Κτενάς), Δρόσος, Μιχαηλίδης, Σκανδάλης, Στραγάλης, Τασιούλας, Ορφανός, Γκουγιάννος (80' Γιάννος)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου