Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Κληματιά : "Σκόρπισε" το Πετσάλι με 7-0


Μόνο ντέρμπι δεν ήταν τελικά το ματς στην Κληματιά, παρότι τις δυο ομάδες χώριζε μόλις ένας βαθμός!

Η ομάδα του Πετσαλίου σα να μη κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο ματς, δεν απείλησε ούτε μια φορά την αντίπαλο της και μοιραία γνώρισε μια ήττα συντριβή. Από την άλλη η Κληματιά μπήκε αποφασισμένη από νωρίς και αυτό φαίνεται και στο τελικό σκορ.


Μόλις στο 2ο λεπτό κόρνερ του Ζώτου από δεξιά, κεφαλιά του Γκουγιάννου στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 7΄ διαγώνιο σουτ του Τσιλοτάι από αριστερά, στο δοκάρι η μπάλα. Στο 16΄ ο Γκόγκος Δ. κάνει λάθος γύρισμα προς τον τερματοφύλακα Στράτο, κλέβει τη μπάλα ο Ζώτος και πλασάρει για το 2-0. Στο 21΄ γίνεται το 3-0, όταν μετά από κόρνερ και φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων ο Γκουγιάννος στέλνει για δεύτερη φορά ο ίδιος τη μπάλα στο πλεχτό. Στο 30΄ ατομική ενέργεια και πλασέ εντός περιοχής από τον Ζώτο για το 4-0. Στο 41΄ ο Γιαννάκης πιάνει ένα δυνατό μακρινό σουτ, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, σκάει στο έδαφος και ξαναγυρίζει προς τον αγωνιστικό χώρο. Στο 45΄ ο Τσιλοτάι από αριστερά σπάει τη μπάλα, η μπάλα στον Παυλίδης, αυτός δίπλα στον Ζώτο, πλασέ του τελευταίου, λίγο πάνω από ην εστία η μπάλα.


Στο 54΄ ο Βαρέλης πάει να βγει τετ-α-τετ με τον Στράτο, τον προλαβαίνει ο τερματοφύλακας του Πετσαλίου, Στο 55΄ μακρινό σουτ του Φίνου, βγάζει με δυσκολία σε κόρνερ ο Μπαλατσός Β.. Στο 67΄ ο Βαρέλης από δεξιά κλέβει τη μπάλα, παράλληλη πάσα, ο Τσιλοτάι σε κενή εστία στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 70΄ σκαφτή πάσα του Γιαννάκη στον Παυλίδη, πλασέ του τελευταίου και 5-0. Στο 74΄ ασίστ του Τσιλοτάι στον Παυλίδη, πλασέ του δεύτερου και 6-0. Τελικό 7-0 στο 76΄ με τον Βαρέλη να περνάει και τον γκολκίπερ Στράτο και να σκοράρει.

 

ΚΛΗΜΑΤΙΑ : Μπαλατσός Β., Κώστας, Δούμας, Κυπριανός, Τσακανίκας, Γκουγιάννος, Τσιλοτάι, Γιαννάκης, Ζώτος (Ματακούλης 46΄), Παυλίδης, Βαρέλης

ΠΕΤΣΑΛΙ : Στράτος, Γκόγκος Γ., Γκόγκος Δ., Ζαχάρης, Παντούλης, Μητσόπουλος, Μπόνιος (Φίνος 31΄), Κλεισούρας, Μπέκας (Γκουγιάννος 38΄), Βρανιάς, Πρεμέτης (Κοροβεσάι 71΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου