Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Βάζει φωτιά στην ουρά ο Αγροτικός Αστέρας, 0-1 μεσ΄το Πέραμα


Δεύτερη νίκη για τον Αγροτικό Αστέρα στο πρωτάθλημα κι αυτή εκτός έδρας, με 0-1 μέσα στο Πέραμα!

Οι φιλοξενούμενοι έτσι έφτασαν τους 9 βαθμούς, αν και παραμένουν τελευταίοι στη βαθμολογία μείωσαν τη διαφορά στους -2 από Αγία Μαρίνα και στους -3 από Πέραμα.

Στο 11΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή ευκαιρία με τον Ζότα. Στο 19΄ σέντρα του Τζιάλλα, σουτ του Μοναστηριώτη, αποκρούει ο Γκόνης. Στο 28΄ ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα λέει πάλι «στοπ» σε φάση τετ-α-τετ με τον Μπισέλα. Στο 43΄ ο Μπισέλας έχασε μια ακόμα ευκαιρία για το Πέραμα.


Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο καλά και μόλις στο 47΄ ένα πλασέ του Μπενέκου πέρασε λίγο έξω. Στο 59΄ δυνατό σουτ του Μακρή, στο δοκάρι της εστίας του Μποζιάρη η μπάλα. Δυο λεπτά μετά ο Πατσούρας με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ δεν αστόχησε και έκανε το 0-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με σουτ των Κυριάκο και Μπισέλα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

 

 

Πέραμα: Μποζιάρης, Σήτος, Χαμπεγιά, Κλείτσας, Ντεμίρης, Κατσάνος, Τζιάλλας, Μηλίτσης (46΄ Ρούσσης), Μπισέλας, Καρτάλης (77΄ Κυριάκος), Μοναστηριώτης (86΄ Λέζος)

 

Αγροτικός Αστέρας: Γκόνης, Μπαρίμης, Σκόρδος, Κόντος, Μάτσης, Ζότα Ρ., Μακρης (90΄ Ρέτσης), Πατσούρας, Άμρο Π. (63΄ Ζότα Χρ.), Ντρουμπάλης (46΄ Ντότης), Μπενέκος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου