Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Κράψη : Βρήκε δίχτυα στην επανάληψη, 3-0 το Ροδοτόπι


Με νίκη συνέχισε η Κράψη, που πέρασε και το εμπόδιο του Ροδοτοπίου στο Ενωσιακό με σκορ 3-0!

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά παρά τις φάσεις που δημιουργούσαν στο 1ο ημίχρονο, το σκορ ήταν στο 0-0. Στην επανάληψη σκόραραν νωρίς και κάπως λύθηκαν τα πόδια των παικτών. Το Ροδοτόπι αφυπνίστηκε προς τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, έχασε ευκαιρίες να μειώσει και σε μια κόντρα επίθεση δέχτηκε και το τρίτο τέρμα.


Στο 2ο λεπτό ο Νάσιος βγάζει μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Μαργιόλας σουτάρει από καλή θέση μέσα στην περιοχή, λίγο έξω η μπάλα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ασίστ του Χριστακόπουλου από αριστερά, πλασέ με τη μία ο Μαργιόλας, άουτ η μπάλα. Στο 5΄ σέντρα του Τσέλιου από αριστερά, σουτ του Μάντζαζρη με τη μια, λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα. Στο 23΄ ο Νούγιας μπαίνει την περιοχή, σουτάρει δυνατά, τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 31΄ σέντρα του Μάρμουτα, κεφαλιά – πάσα του Χριστακόπουλο, πλασέ του Μαλλάτου από κοντά, με τα πόδια αποκρούει ο Βάσιος. Στο 40΄ σέντρα του Κωνσταντίνιδη από δεξιά, στο 2ο δοκάρι πέφτει για κεφαλιά – ψαράκι ο Νούγιας, για λίγο δεν βρίσκει τη μπάλα, που καταλήγει άουτ. Στο 41΄ κόρνερ του Χριστακόπουλου, σουτ του Νούγια, πάνω στη γραμμή σώζει ο Γκρέμος. Στο 42΄ και πάλι κόρνερ ο Χριστακόπουλος, πλασέ του Κωνσταντινίδη μέσα από την περιοχή, πάνω από την εστία η μπάλα.


Με το ξεκίνημα της επανάληψης ωραίος συνδυασμός Νούγια και Χριστακόπουλου, ο δεύτερος πασάρει από δεξιά, πλασέ του Μαργιόλας και 1-0. Στο 56΄ σέντρα του Μαρμούτα από δεξιά, στοπάρισμα και πλασέ του Σταμούλη στο 2ο δοκάρι, στα δίχτυα η μπάλα για το 2-0. Στο 73΄ ο Μάντζαρης γυρνάει ωραία το κορμί μέσα στην περιοχής και σουτάρει, εκτινάσσεται και βγάζει σε κόρνερ ο Αρχοντάκης. Στο 74΄ παράλληλη του Σταμούλη από αριστερά, πλασέ του Νούγια, λίγο έξω η μπάλα. Στο 81΄ ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Τσέλιου, σώζουν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί της Κράψης. Στο 82΄ κόρνερ του Τσέλιου από δεξιά, κεφαλιά του Μάντζαρη, φοβερή απόκρουση του Αρχοντάκη. Στην αντεπίθεση ο Γεωργιάδης από δεξιά κάνει την παράλληλη μπαλιά και ο Μαρμούτας από κοντά πλασάρει για το 3-0. Στο 85΄ μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Γκρέμου, βγάζει σε κόρνερ ο Αρχοντάκης. Στο 88΄ ο Ριστάνης κλέβει τη μπάλα, μπαίνει περιοχή, απέναντι από τον Βάσιο, αλλά δεν μπορεί να τον νικήσει, μπλοκάρει ο γκολκίπερ του Ροδοτοπίου.

 

ΚΡΑΨΗ : Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Καρασάς (Τσάγκας 75΄), Τσίος, Νάσιος, Μαλλάτος (Ζαμπέτας 79΄), Νούγιας, Κωνσταντίνιδης (Τσάνης 46΄), Μαργιόλας (Γεωργιάδης 75΄), Σταμούλης, Χριστακόπουλος (Ριστάνης 79΄)

 

ΡΟΔΟΤΟΠΙ : Βάσιος, Γκρέμος, Αβντιλάι, Πάικας, Μπάφας, Τσέλιος, Βλάχος (Λεοντίου 86΄), Ταμπούρας (Αργύρης 70΄), Μάντζαρης (Ντεμίρης 86΄), Πασχάλης, Γεωλδάσης (Κίτσης 70΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου