Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Πηγές Λούρου : "Εξάποντο" παραμονής, 1-3 την Α.Ε.Μ.


«Σούπερ» διπλό πήρε η ομάδα των Πηγών Λούρου, όσον αφορά την υπόθεση παραμονή, μέσα στο Αγία Σοφία με 1-3 επί της Α.Ε.Μ.!

Οι φιλοξενούμενοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έκαναν την ανατροπή και πλέον έφτασαν τους 14 βαθμούς, είναι πάνω από τη ζώνη των Play Out και προσπέρασαν τους αντιπάλους τους.

Μόλις στο 2ο λεπτό πολύ καλή φάση για τις Πηγές Λούρου, φάουλ του Ζήση, κεφαλιά πάσα του Κύρκου, πλασέ του Κωνσταντάκη από κοντά, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 12΄ καλή εκτέλεση φάουλ του Κασιμόπουλου για τους γηπεδούχους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 31΄ πολύ ωραίο σουτ του Λούζη από τα όρια της περιοχής και 1-0 για την Α.Ε.Μ..


Στο 48΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κασιμόπουλου, δύσκολη απόκρουση του Τόμπρα με το ένα χέρι. Στο 63΄ καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ο Κωνσταντάκης πλασάρει, πάνω στη γραμμή διώχνουν οι αμυντικοί των γηπεδούχων. Στο 67΄ ο Ζώτος Ν. δεν αστόχησε και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1. Στο 72΄ οι φιλοξενούμενοι φέρνουν το ματς «τούμπα», απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζήση, στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 1-2. Στο 89΄ ο ίδιος παίκτης και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το τελικό 1-3.

 

Α.Ε.Μ. : Νάκος, Τζαρούχης, Σιλεβίστας (22’ Σιχλιμοίρης), Μπαλαντάνης, Αγγέλης, Ανανιάδης, Παίλας (73’ Μπαλαντάνης Ν), Ναυρόζογλου Κ, Παπαγιάννης, Λούζης (66’ Ναυρόζογλου Αθ), Κασιμόπουλος.

ΠΗΓΕΣ ΛΟΥΡΟΥ : Τόμπρας, Κιοσές, Κωνσταντίνου, Μπονόβας, Τσάνιος, Κύρκος, Ζήσης, Ζώτος Γ, Λώλος (83’ Γάτσιος), Κωνσταντάκης (90’ Λιόλιος), Ζώτος Ν.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου