Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Πίνδος Κόνιτσας : Πήρε τη νίκη και εδραιώνεται δεύτερη, 2-0 την Ελεούσα


Πήρε τη νίκη η Πίνδος Κόνιτσας στο σημερινό ματς με αντίπαλο τη Θύελλα Ελεούσας και σκορ 2-0!

Οι ακρίτες έφτασαν τους 31 βαθμούς και είναι στην 2η θέση στο +7 από το Νεοχωρόπουλο, ενώ έχουν κι ένα ματς λιγότερο με το Πέραμα. Οι κιτρινόμαυροι από την άλλη συνέχισαν τις πολύ καλές τους παρουσίες και έβαλαν δύσκολα στη Πίνδο και μέσα στην έδρα της.

Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Λάμπρου, το 1-0 στο 60΄ με κεφαλιά, μετά από κόρνερ και το 2-0 στο 72΄όταν πήρε το «ριμπάουντ» από απόκρουση σε σουτ του Μουρεχίδη.


Ο Λάμπρου είχε και δοκάρι σε κεφαλιά, ενώ καλά σουτ που απείλησαν είχαν οι Κίτσος και Μουρεχίδης. Η Ελεούσας από την άλλη είχε μια πολύ καλή φάση στο 1ο ημίχρονο, με τον Παπαδόπουλο να βγάζει στην πλάτη της άμυνας και ο Βελτσίστας σε φάση τετ-α-τετ να αστοχεί. Στην επανάληψη είχε κάποια καλά σουτ των Κεφάλα και Ρίζου, αλλά απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ απείλησε και σε στημένα των Στάθη και Παπαδόπουλο, πάλι όμως ο Χατζηρούμπης «καθάρισε».

 

 

ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ : Χατζηρουμπης, Πεπόνης, Λάμπρου, Σπανος Α., Μήτσος, Ντεντόπουλος (66΄ Σιώτας), Χαλούλος (80΄ Σπανός Δ.), Κυρτζόγλου (46΄ Σπανός Χ. ), Λάμπρου Ν., Κίτσος (90΄ Γαιτανιδης), Μουρεχιδης

 

ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ : Παπαιωαννου, Δρόλιας (75΄ Καράκουλας), Κωστουλας, Λυπίτκας, Πότσης Γ., Ραγιάς, Ρίζος, Στάθης (63΄ Κεφάλας Χ.), Βελτσίστας, Οικονομου (75΄ Παπαντωνίου), Παπαδόπουλος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου