Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Νίκη παραμονής το Συρράκο - Έντονες φωνές για την αποβολή το Ελληνικό


Ματς που έκρινε αρκετά για την υπόθεση παραμονή έγινε το βράδυ στο Ενωσιακό γήπεδο, όπου του Συρράκο φιλοξένησε το Ελληνικό και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1!




Πολύ σημαντικό «τρίποντο» για τους γηπεδούχους, καθώς έφτασαν τους 19 βαθμούς και ξεφεύγουν αρκετά από τις τελευταίες επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη το Ελληνικό δεν μπόρεσε να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, όπως με Ρωμανό και Νεοκαισάρεια και παραμένει τελευταίο με 9 πόντους. Το χειρότερο για τους φιλοξενούμενους είναι πως στο επόμενο ματς με την Πλατανιά θα στερηθούν βασικό ποδοσφαιριστή, τον Κουτσογιάννη, που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όπου ήταν αρκετά αυστηρή. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν αρκετά στο τέλος της αναμέτρησης για αυτή την απόφαση του διαιτητή.


Στο αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Το Ελληνικό μπήκε πιο δυναμικά και στο 9ο λεπτό ο Ζώης, μετά από πάσα του Κουτσογιάννη, επιχειρεί το σουτ, αποκρούει ο Γεράκος και στη συνέχεια από κοντά ο Βαλάνας δεν μπορεί ούτε αυτός να νικήσει τον γκολκίπερ του Συρράκου, που βγάζει σε κόρνερ. Στο 26΄ έρχεται το 1-0 για τους γηπεδούχους, όταν ο Μποζέλλα ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Ντόντη και ο Μούτας δεν αστοχεί από την άσπρη βούλα. Στο 33΄ ο Ντόντης από αριστερά βγάζει την παράλληλη πάσα, στον Αντωνίου η μπάλα, αυτός ασίστ δεξιά στον Μοτσενίγκο, πλασέ από πολύ πλάγια, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα.

Στην επανάληψη φτάσαμε στο 64΄ για να δούμε την πρώτη καλή φάση, ο Ζώης από αριστερά πασάρει στον Κουτσογιάννη, σουτ του δεύτερου από πολύ καλή θέση εντός περιοχής, ψηλά άουτ η μπάλα. Στο 70΄ ο Κουτσογιάννης κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή από τον Γκόγκα. Εκτελεί εύστοχα ο Ζώης και ισοφαρίζει σε 1-1. Μόνο 6 λεπτά κράτησε η χαρά των φιλοξενούμενων, ο Διαμάντης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Νάτσης, ο τερματοφύλακας του Ελληνικού απέκρουσε, η μπάλα όμως δεν διώχθηκε από την περιοχής των φιλοξενούμενων και ο Ντόντης που δεν έχασε ευκαιρία σούταρε για το 2-1. Στη συνέχεια και μέχρι το φινάλε δεν δημιουργήθηκε κάποια ευκαιρία, ενώ υπήρχαν όπως προείπαμε και νεύρα από τους φιλοξενούμενους, λόγω της αποβολής του Κουτσογιάννη.

 

ΣΥΡΡΑΚΟ : Γεράκος, Μητρογιάννης Δ., Μούτας, Μπούτικος, Γκόγκας, Μητρογιάννης Λ. (Κάτσης 83΄), Λιόντος (Διαμάντης 46΄), Τσάλλος, Αντωνίου, Ντόντης (Λέττας 78΄), Μοτσενίγκος (Πανταζής 88΄)

ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Νάτσης, Μπακόλας (Πάσχος 89΄), Φεζουλά (Πρόκος 89΄), Μποζζέλα (Μπεσόπουλος 80΄), Βαλάνας (Ντεμίρης 72΄), Μάρκο, Μάντζιος, Πάνου, Τσιάβος, Ζώης, Κουτσογιάννης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου