Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Δεν "έπρεπε" να πάρει ούτε βαθμό, γι' αυτό και ηττήθηκε στο 98΄ (!!!!!)


Έπρεπε να αντέξει και ενάντια στο χρόνο, αλλά και στα μη….. σφυρίγματα ο Π.Α.Σ. για να πάρει κάτι από το Καραϊσκάκη, αφού μέχρι το 98(!!!!!) ήταν ισόπαλος 2-2 με τον Ολυμπιακό!

Πολλά τα παράπονα από τους φιλοξενούμενους και δικαιολογημένα, με τα τόσα λεπτά καθυστέρηση, αλλά και για φάουλ στο 3-2, όπως και σε σπρώξιμο εκτός φάσης στο 1ο ημίχρονο. Αγωνιστικά στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή, με τον Π.Α.Σ. να απειλεί πρώτη φορά όταν μείωσε σε 2-1. Στην επανάληψη όμως ήταν καλύτερος και ήρθε η ισοφάριση στο 80΄. Τελικά ο διαιτητής κ.Καραντώνης αποφάσισε να τελειώσει ο αγώνας από όταν σκόραραν οι γηπεδούχοι και μετά.

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν νωρίς το σκορ, μόλις στο 6ο λεπτό, σουτ του Ροντρίγκες, μπήκε στην πορεία της μπάλας ο Ελ Αραμπί και με κεφαλιά αιφνιδίασε τον Λοντίγκιν για το 1-0. Στο 13΄ ο γκολκίπερ του Π.Α.Σ. καταλαβαίνει την κίνηση του Ροντίγκες και τον προλαβαίνει πριν βγει τετ-α-τετ. Στο επόμενο λεπτό φάουλ του Καρβάλιο, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα. Στο 17΄ φάση διαρκείας στην περιοχή του Π.Α.Σ., σουτ του Μπουχαλάκη, άουτ η μπάλα. Στο 33΄ Φάουλ από διαγώνια θέση του Ροντρίγκες, κεφαλιά του Μπα, άουτ η μπάλα. Στο 43΄ έρχεται το 2-0 για τους Πειραιώτες, ο Μασούρας έβγαλε ωραία μπαλιά στον Ροντρίγκες κι αυτός με πλασέ σκόραρε. Στο 45΄ είχαμε ένταση μεταξύ Μπουχαλάκη και Κάργα, με τον πρώτο να σπρώχνει τον παίκτη των Ηπειρωτών μπροστά στα μάτια του Καραντώνη, ο οποίος όμως του δείχνει μόνο κίτρινη κάρτα. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο «Άγιαξ» απαντά με γκολ, αν και μέχρι τότε δεν είχε βγει με αξιώσεις απέναντι στην αντίπαλη εστία. Πολύ ωραία συνεργασία των φιλοξενούμενων, ο Στάνκο από αριστερά συνεργάστηκε με τον Γκαρντάφσκι, στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Πίρσμαν, παράλληλη μπαλιά από αριστερά, η μπάλα στον Περέα που με φοβερό σουτ στέλνει τη μπάλα στο πλεχτό και μειώνει σε 2-1.

Στην επανάληψη η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκει στον Π.Α.Σ., στο 63΄ ο Γκαρντάφκσι βγήκε τετ-α-τετ με τον Βατσλίκ, μετά από ωραία μαπλιά του Καραχάλιου, αλλά ο δεύτερος βγήκε νικητής. Στο 69΄ απαντά ο Ολυμπιακός, δυνατό σουτ του Μασούρα εκτός περιοχής, με πολύ δυσκολία αποκρούει ο Λοντίγκιν. Στο 74΄ και ο Εμβιλά έπιασε σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα σχεδόν έγλυψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 80΄ οι κυανόλευκοι καταφέρνουν να ισοφαρίσουν, όταν ο Στάνκο βγάζει μια πολύ ωραία διαγώνια σέντρα, σουτ στη κίνηση από τον Σνάιντερ και η μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Στο 95΄ σουτ του Ρόνι Λόπες από δεξιά, διώχνει εντυπωσιακά ο Λοντίγκιν. Στο επόμενο λεπτό, φάουλ του Βαλμπουενά, κεφαλιά του Τικίνιο Σοάρες, πάλι αποκρούει σωτήρια ο Λοντίγκιν. Τελικά φτάσαμε μέχρι το 98λ  για να «σπάσει» ο Π.Α.Σ., όταν ο Βλαμπουενά σέντραρε από αριστερά, ο  Βρουσάι κάνει επιθετικό φάουλ πάνω στον Πίρμαν, αλλά δεν δίνεται τίποτα, η μπάλα φτάνει στον Ρόνι Λόπες, που με διαγώνιο σουτ γράφει το τελικό 3-2.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μάρτινς) : Βάτσλικ, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Παπασταθόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο (83’ Τικίνιο), Μπουχαλάκης (56’ Μαντί Καμαρά), Εμβιλά (83’ Κούντε), Μασούρας (73’ Λόπες), Ελ Αραμπί, Ροντρίγκες (83’ Βαλμπουενά)

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς) : Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Λιάσος (38’ Σάλιακας), Στάνκο, Καραχάλιος, Σνάιντερ (85’ Οικονομόπουλος), Γκαρντάβσκι, Ντομίνγκεθ (62’ Λώλης), Περέα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου