Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Γιάννενα W.F.C. : Με ήττα έκλεισε η σεζόν, 0-3 από τον Άρη


Με ήττα έκλεισε τη σεζόν η γυναικεία ομάδα Γιάννενα W.F.C., από τον Άρη Θεσσαλονίκης με σκορ 0-3!

Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της γιαννιώτικης ομάδας τίμησε την παίκτρια του Άρη και πρώην της Προοδευτικής Περάματος και των Ιωαννίνων Σοφία Πελεκούδα για την προσφορά της στο γιαννιώτικο γυναικείο ποδόσφαιρο! Επίσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Άλκη Καμπανό!



Το 0-1 ήρθε στο 14΄, όταν η Προξένου έπιασε το σουτ, απέκρουσε η Χατζηλαζάρου, αλλά στην επαναφορά η Σαββίδου δεν αστόχησε. Στη συνέχεια η Παπαδοπούλου απείλησε με κάποια σουτ, που κατέληξαν άουτ, ενώ στο 30΄ με προβολή η Σαββίδου δεν μπόρεσε να νικήσει την Χατζηλαζάρου. Στο 33΄ σουτ της Σάιχ, αποκρούει και πάλι η γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Στο 51΄ τα Γιάννενα είχαν καλή ευκαιρία με την Δασιοπούλου για να ισοφαρίσουν, αλλά η Αναστασιάδη έδιωξε. Στο 56΄ πέναλτι για τις φιλοξενούμενες, όταν η Παπαδημητρίου ανέτρεψε την Κοκοβιάδου. Εκτέλεσε εύστοχα η Μουστάκη και έκανε το 0-2. Ακολούθησαν καλές στιγμές με την Προξένου στο 62΄ την Σάιχ στο 65΄ και το 78΄  και την Μοσχίδου στο 67΄ που δεν βρήκαν στόχο. Στο 82΄ ωραία σέντρα της Πελεκούδα, κεφαλιά της Κοκοβιάδου, απέκρουσε η Χατζηλαζάρου. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Μαλισιώρα έκανε την σέντρα και η Μοσχίδου με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

 

Γιάννενα W.F.C. : Χατζηλαζάρου, Μπανταβέλη, Τσαγκογιάννη, Μπεκιάρη, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου (64΄ Κούκια), Βαρσάνη (82΄ Αγγέλη Π.), Πολυμενίδου), Πλούμπη (46΄ Νικολάου), Δασιοπούλου (75΄ Τσέλιου), Αυγέρη (75΄ Αγγέλη Κ.)

 

Άρης Θεσσαλονίκης : Αναστασιάδη, Μουστακη, Κατείνα, Προξένου, Χαριτάκη, Πελεκούδα, Μαλισιώρα, Κοκοβιάδου, Σάιχ, Παπαδοπούλου (74΄Ναλμπάντη), Σαββίδου (60΄ Μοσχίδου)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου