Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Πρόκριση με τεσσάρα για το Βελισσάριο


Την πρόκριση πήρε το Βελισσάριο με σκορ 4-1 επί του Κένταυρου Μουσιωτίτσας, στην Α΄ Φάση του Κυπέλλου!


Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι και μάλιστα είχαν δυο δοκάρια στα πρώτα δέκα λεπτά, με τους Δόση Χ. και Παππά. Στο 12΄ οι γηπεδούχοι όμως άνοιξαν το σκορ με σκαφτό πλασέ του Ντάβανου, από μπαλιά του Τσακιρίδη. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και απείλησαν ξανά με τους Παππάς και Παπαϊωάννου πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο, αλλά ο Μποζιάρης δήλωσε «παρών». Ευκαιρία έχασε ο Μαργιόλας για τους γηπεδούχους στο 28΄.

Στο 49΄ σουτ του Παπαϊωάννου, αποκρούει ο Μποζιάρης. Στο 57΄ ο Τσακίριδης έπαισε φοβερό σουτ, στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας η μπάλα για το 2-0. Δυο λεπτά μετά μειώνει σε 2-1 η Μουσιωτίτσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δόση Χ.. Στο 83΄ μετά από προσπάθεια των γηπεδούχων, ο Σδράλης σε σχεδόν κενή εστία γράφει το 3-0 και τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ντάβανος στο 90΄ με ατομική ενέργεια και σουτ.

 

Βελισσάριο : Μποζιάρης, Παπαευθυμίου, Σιάμος, Μανώλης, Κουτρούμπας, Κατσούδας (75’ Σδράλης), Τσακιρίδης (77’ Λύγκας), Καλέσιος, Ντάβανος, Μαργιόλας, Σίδερης (58’ Αλεξίου)

Μουσιωτίτσα : Μελάς, Δήμος, Μπίντος, Παππάς, Δόσης Α., Δόσης Χ., Ζάβαλης (70΄ Νικόπουλος), Γκόγκας, Παπαιωάννου, Παππάς Β., Αγγέλης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου