Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Πράμαντα : Δεν δυσκολεύτηκε για την πρόκριση, 0-3 μέσα στην Περίβλεπτο


Εύκολα πήρε την πρόκριση η ομάδα των Πραμάντων στη Α΄ Φάση του Κυπέλλου, αφού πέρασε από την έδρα της Περιβλέπτου με σκορ 0-3!


Οι Τζουμερκιώτες άνοιξαν νωρίς -ψνωρίς το σκορ, μόλις στο 3ο λεπτό, σέντρα του Μάγκου από αριστερά, κεφαλιά του Θανάση στο δεύτερο δοκάρι, αποκρούει ο Πέτρος, αλλά η μπάλα βρίσκει στον Ζώη και καταλήγει στα δίχτυα, αυτογκόλ. Στο 7΄ σουτ του Μπέση, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Δυο λεπτά μετά και ο Σπανόπουλος επιχειρεί σουτ από μακριά, πέφτει και βγάζει σε κόρνερ ο Πέτρος. Στο 12΄ ψηλά μπαλιά του Παππά, ο Θανάσης βγαίνει τετ-α-τετ με τον Πέτρο, αλλά πλασάρει πάνω από την εστία.

Περνάνε αρκετά λεπτά χωρίς κάποια ευκαιρία, με την πρωτοβουλία των κινήσεων να συνεχίζει να ανήκει στους φιλοξενούμενους. Στο 33΄ έρχεται το 0-2, κόρνερ του Παππά από αριστερά, ο Μπέλλος στην προσπάθεια του να διώξει στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 41΄ η πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων, κόρνερ του Φειζουλά από δεξιά, προβολή του Ρίζου Χ. μέσα από την περιοχή, πάνω από την εστία η μπάλα.


Στην επανάληψη η Πράμαντα μπήκε όπως και στο πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας νωρίς και ουσιαστικά τελειώνοντας το ματς. Στο 53΄ Χατζόπουλος σουτάρει μέσα από την περιοχή, κόβει αμυντικός, η μπάλα στον Σπανόπουλο, συρτό πλασέ και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

Μετά από δυο λεπτά απαντά η Περίβλεπτος, με την πιο επικίνδυνη φάση που είχε ως τότε. Κάθετη πάσα του Φειζουλά, πλασέ του Πασχάλη, με δυσκολία βγάζει πάνω από την εστία σε κόρνερ ο Κάλλιας. Στο 59΄ ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, κάθετη πάσα Παππά, τετ-α-τετ – Μάγκος, με τα πόδια αποκρούει ο Πέτρος.

Στο 68΄ ο Μαλισσόβας βγάζει κάθετη πάσα στον Γκιαλόπουλο, ο δεύτερος από καλή θέση σουτάρει πάνω από την εστία το Κάλλια. Στο 79΄ υπάρχει μια φάση όπου ο Φειζουλά ζητά πέναλτι σε διεκδίκηση της μπάλας με τον τερματοφύλακα Κάλλια των Πραμάντων. Ο τερματοφύλακας των Πραμάντων φαίνεται να πηγαίνει άτσαλα πάνω στο πόδι του αντιπάλου του.



Στο 82΄ τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι, σέντρα του Κούγκουλη από δεξιά, κεφαλιά του Μάγκου, μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Πέτρος.

 

ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΣ : Πέτρος, Παππάς Χ. (Λάμπρου 46΄), Ζώης (Θανασιάς Ε. 36΄(Γκιαλόπουλος 61΄)), Σταμάτης, Ρίζος Χ., Σπυρόπουλος, Φειζουλά, Μπέλλος (Μαλισσόβας 64΄), Παππάς Ε. (Μπόττης 69΄), Πασχάλης, Κεφαλλήνος

ΠΡΑΜΑΝΤΑ : Κάλλιας, Μπίστας, Μπάμπης, Γαστεράτος, Σπανόπουλος (Λάζος 83΄), Γκεσούλης, Παππάς (Κούγκουλης 74΄), Μπέσης, Μάγκος, Θανάσης (Κονταξής 74΄), Χατζόπουλος (Γιώτης 56΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου