Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Τεσσάρα το Κουτσελιό, με πρωταγωνιστή Κουτσογιάννη


Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για το Κουτσελίο με σκορ 4-1 επί του Μετσόβου και σκόρερ και στα τέσσερα τέρματα τον Κουτσογιάννη!

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες, πιθανόν λόγω τριήμερο, όχι για εκδρομές, αλλά για δουλειά, μιας και Μέτσοβο, Ζαγοροχώρια, Κόνιτσα, αλλά και στην πόλη των Ιωαννίνων δεν βρίσκεις δωμάτιο σε ξενοδοχείο ούτε για δείγμα!


Στο 21ο λεπτό ο Κουτσογιάννης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Δάσκαλου Α., έγραψε το 1-0. Στο 32΄ άστοχη κεφαλιά του Ναυρόζογλου, αλλά στο 47΄ ο Κουτσογιάννης είναι πιο εύστοχος με το κεφάλι, μετά από σέντρα του Δάσκαλου Α.. Στο 61΄ ευκαιρία για το Μέτσοβο σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκρέμου, βγάζει σε κόρνερ ο Διαμάντης. Στο 73΄ και πάλι ο Κουτσογιάννης, πάλι με το κεφάλι, έκανε το 3-0, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Φαρμάκη. Στο 75’ οι «μπλε» κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκρέμου από τον Κρανά. Ο Κέντρος εκτέλεσε εύστοχα, μειώνοντας σε 3-1. Στο 80΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κούτλα από τον Κέντρο. Εκτέλεσε εύστοχα ο Κουτσογιάννης και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

 

ΠΑΟ Κουτσελιού(Σπύρος Τασιούλας) : Διαμάντης, Τσακανίκας, Ναυρόζογλου, Φαρμάκης (87’ Καμπότας), Κρανάς, Μπλέτσας (76’ Κούτλας Χ), Δάσκαλος Αρ (87’ Τσαρπέλας), Κακαράντζας Μ ., Κουτσογιάννης (82’ Κακαράντζας Αλ), Δάσκαλος Ι (82’ Τότσικας), Ανανιάδης.

ΠΑΣ Μετσόβου (Πέτρος Κοντοδήμας) : Κάτσενος Μ., Κέντρος, Γκρέμος, Μπαλιούσκας, Ζιάβρος, Κάτσενος Ε, Σιούτας, Χύσο, Μούστο, Παίλας, Τσιώνης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου