Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Δεύτερη νίκη για το Σταυράκι στο πρωτάθλημα, 1-0 επί της Αμφιθέας


Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για το Σταυράκι, που επικράτησε της Αμφιθέας με σκορ 1-0 στο Λέανδρος Καμηνάς!


Οι γηπεδούχοι μπήκαν επιθετικά και μόλις στο 3ο λεπτό είχαν ευκαιρία με τον Πεπόνη, ενώ τρία λεπτά μετά η μπάλα έφτασε από κόντρες στον Μιχάλη, που σούταρε εύστοχα για το 1-0. Αμέσως μετά σουτ του Πράσσου, απέκρουσε ο Σελιβάνωφ. Στη συνέχεια η Αμφιθέα θέλησε να αντιδράσει και στο 16΄ έχασε ευκαιρία με τον Βλαχόπουλο, αλλά και στο 20΄ είχε δοκάρι σε σουτ του Πιλιαφά Ε.. Ο ίδιος παίκτης αργότερα εκτέλεσε απευθείας φάουλ, απέκρουσε όμως ο Κάτσιος. Στο 31΄ ο Πράσσος απειλεί και πάλι με σουτ. Τέσσερα λεπτά μετά δοκάρι και για το Σταυράκι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πεπόνη. Στο 43΄ κι άλλη ευκαιρία για τον Πράσσο, αλλά με διπλή επέμβαση σώζει ο Σελιβάνωφ.

Στην επανάληψη πιο λίγες οι ευκαιρίες. Στο 56΄ σουτ του Κολιού πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 64΄ πλασέ του Κολόκα, έδιωξαν οι αμυντικοί. Στη συνέχεια άλλη μια ευκαιρία είχε ο Ζάγκας για το Σταυράκι και στο τέλος δυο οι Καραγιάννης και Κολόκας για την Αμφιθέα.

 Στο ημίχρονο του αγώνα απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στα παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Σταυρακίου Άρη Μανώλη για την προσφορά του στον σύλλογο.




Σταυράκι: Κάτσιος, Κολιός (89΄ Πόλιος), Ζάγκας, Αγγέλης, Καπατσέλης, Πράσσος, Κρασόπουλος (77΄ Νάτσος), Πεπόνης, Μιχαηλ (54΄ Βούλγαρης), Λαμπράκης (89΄ Καλογιάννης), Αθανασίου

 

Αμφιθέα : Σελιβάνωφ, Πιλιαφάς Κ., Καραγιάννης, Πιλιαφάς Ε., Κίτος (56΄ Ανδρέου (68΄ Σδούκος), Τζουμαγκας (46΄ Παπάζης), Μήτος (82΄ Λιάπης), Γκούμας, Κολόκας, Μπαρούτας, Βλαχόπουλος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου