Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Βουνοπλαγιά : Ήταν καλύτερη και γύρισε το ματς, 2-1 νίκησε την Πεντέλη


Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Αλμυρό Βουνοπλαγιάς με σκορ 2-1 επί της Πεντέλης και με ανατροπή!

Δεν έλειψαν κι εδώ τα νεύρα, κυρίως στο φινάλε, που παραλίγο να υπάρξει μια σύρραξη, αλλά τελικά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησαν τα πνεύματα. Οι δυο πλευρές ρίχνουν την ευθύνη για τα νεύρα στον διαιτητή, οι γηπεδούχοι γιατί του μίλαγαν απρεπώς παίκτες των φιλοξενούμενων και δεν τους τιμωρούσε, οι φιλοξενούμενοι γιατί ακούστηκε όντως κάποιος να βρίζει τα Θεία από πλευράς γηπεδούχων και πάλι δεν τιμωρήθηκε. Ο ρεφ το άκουσε, αλλά δεν κατάλαβε ποιος ακριβώς ήταν.

Αυτά για την ένταση, στο γήπεδο μπήκε καλύτερα η Βουνοπλαγιά και πριν συμπληρωθεί καν το πρώτο λεπτό ο Χαρίσης από κοντά σημαδεύει τον γκολκίπερ Λαμπρίδη Φ., μετά από πάσα του Κωστάκη. Οι γηπεδούχοι πάταγαν καλύτερα στο γήπεδο, αλλά το γκολ ήρθε για τη Πεντέλη στο 23΄,  κόρνερ του Τσάλη από αριστερά, ο Διβιδής πετάγεται μέσα στην αντίπαλη άμυνα και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.


Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και είχαν δυο δοκάρια και χαμένο πέναλτι πριν βγει το ημίχρονο. Στο 26΄ ο Κωστάκης χάνει ευκαιρία από κοντά, μετά από σέντρα του Μπαιραμπά από δεξιά και δυο λεπτά μετά ο Μπαιραμπάς εκτελεί κόρνερ από αριστερά, κεφαλιά του Καπρινιώτη στο δεύτερο δοκάρι, στο κάθετο δοκάρι η μπάλα, παραμένει στην περιοχή της Πεντέλης, αλλά ο Χαρίσης από κοντά δεν μπορεί να σκοράρει.

Στο 30΄ ο Βάρφης Α. ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και κερδίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο Κωστάκης και στέλνει τη μπάλα άουτ. Έξι λεπτά μετά ο Τσάλης σε φάση αντεπίθεσης για τις «αρκούδες» σουτάρει από δεξιά, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, κόρνερ για τον Αλμυρό με τον Λούσιο από αριστερά, κεφαλιά του Κωστάκη, οριζόντιο δοκάρι και άουτ η μπάλα.

Στην επανάληψη πάλι πιο επιθετική ήταν η Βουνοπλαγιά και λογικό, μιας και βρίσκονταν πίσω στο σκορ. Στο 51΄ όμως σε φάση αντεπίθεσης οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» το ματς, ο Τσάλης από αριστερά πάσαρε στον Ζώη, αυτός μόνος του απέναντι στον Καραγιάννη, έκανε κακό τελείωμα, μπλόκαρε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.


Στο 63΄ σε φάση διαρκείας στα κερά των φιλοξενούμενων ο Βάρφης Α. σεντράρει από αριστερά, ο Τσίτσος με πλασέ μέσα από την περιοχή βρίσκει δίχτυα και ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 78΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμυρό, κάθετη του Γκροπάσι στον Τσανακτσίδη, αυτος σε φάση τετ-α-τετ με τον Λαμπρίδη Φ. δεν μπορεί να τον νικήσει.

Τον νικάει όμως στο 83΄,  όταν γίνεται βολέ από την άμυνα της Βουνοπλαγιάς, η μπάλα σκάει, ο Τσανακτσίδης προλαβαίνει τη έξοδο το Λαμπρίδη Φ. και με το κεφάλι στέλνει τη μπάλα στο πλεχτό για το 2-1. Τελευταία καλή στιγμή στο 92΄, σουτ του Βάρφη Α. από πλάγια αριστερά, πέφτει και βγάζει σε κόρνερ ο Λαμπρίδης Φ..

 

 

ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΑ : Καραγιάννης, Μπαιραμπάς (Περιχάνα 39΄ λ.τρ.), Γκροπάσι, Καπρινιώτης, Σμπόνιας, Τσίτσος, Βάρφης Α., Στεφάνου (Πούλιος 69΄), Χαρίσης (Μαντζιούκας 89΄), Κωστάκης, Λούσιος (Τσανακτσίδης 69΄)

ΠΕΝΤΕΛΗ : Λαμπρίδης Φ., Γκούζος, Λαμπρίδης Α., Διβιδής, Βασιλείου, Μίχος (Σιώζος 84΄), Ντίνος (Κώτσης 65΄), Δήμος, Βλαχογιώργος, Τσάλης (Λαμπρίδης Π. 54΄), Ζώης (Βέλλιος 84΄)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου