Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Κατσικά : Με ήρωα Διαμάντη παραμένει στην κορυφή - Κέρδισε 1-0 την Κόνιτσα


Έστω και δύσκολα πήρε τη νίκη η Θύελλα Κατσικάς με 1-0 επί της Πίνδου Κόνιτσας και με ήρωα τον Διαμάντη, που απέκρουσε πέναλτι!


Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια αξιόλογη ευκαιρία, με τους γηπεδούχους να επιχειρούν μόνο σουτ. Στην επανάληψη και στο 55΄ ο Κολιούσης εκτέλεσε φάουλ, σουτ του Νικολάου στο δεύτερο δοκάρι, άουτ η μπάλα. Στο επόμενο λεπτό σέντρα – σουτ του Σκανδάλη, έδιωξε δύσκολα ο Χατζηρούμπης. Στο 57΄ σουτ του Κατσίφα εκτός περιοχής, στο αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα. Στο 60΄ ο γκολκίπερ τη Κόνιτσας είχε και πάλι λύση σε σουτ του Θανάση. Ένα λεπτό μετά ο Κατσίφας ήταν πιο εύστοχος και όταν έκανε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 68΄ η Πίνδος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μουρεχίδη από τον Νικολάου. Ο ίδιος εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, αλλά τερματοφύλακας Διαμάντης απέκρουσε σωτήρια. Στις καθυστερήσεις ένα ακόμα σουτ του Θανάση, άουτ η μπάλα.

 

Κατσικά : Διαμάντης, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Νικολάου, Πάνος (86΄Μπίζιος), Πολυχρόνης, Σκανδάλης (86΄Καρμακόλιας), Τσουμάνης, Καζαντσίδης (58΄Παππάς), Κατσίφας (86΄Κωνσταντινίδης), Κολιούσης (58΄Θανάσης).

Κόνιτσα : Χατζηρούμπης, Ηλίας (59΄ Λάμπρου), Σπανός Χ. (80΄Ντότης), Τσιούτσιος, Μήτσος, Πατσούρας (65΄Σπανός Δ.), Λάμπρου, Ντεντόπουλος (65’ Κυρτζόγλου), Χαλούλος, Δημόπουλος, Μουρεχίδης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου