Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Δυο στα δυο για το Πέραμα - Κέρδισε 4-1 τον Πωγωνάτο


Το δυο στα δυο έκανε το Πέραμα, που επικράτησε εντός έδρας του Πωγωνάτου με σκορ 4-1!


Στο 4ο λεπτό ο Μπισέλας Π. έχασε ευκαιρία με κεφαλιά και τέσσερα λεπτά μετά ο Γκόνης έδιωξε, από εκτέλεση φάουλ του Μπαρούτα. Στο 11΄ ο Μπισέλας Π. βγήκε τετ-α-τετ με τον Γκόνη, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Πωγωνάτου. Οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Κώστα να αποχωρεί τραυματίας στο 11’, είχαν ένα σουτ με τον Μπενέκο στο 13’ που έφυγε άουτ. Στο 14΄ σέντρα του Μούτσιου, κεφαλιά του Μπισέλα Π. και γίνεται το 1-0. Στο 22΄ασίστ του Μπισέλα Γ. και ο Ζήσης με πλασέ κάνει το 2-0. Στο 38΄ σουτ του Μπισέλα Γ., απέκρουσε ο Γκόνης.

Στο 55΄ ο Γκόνης απέκρουσε και πάλι σε σουτ του Μπισέλα Π.. Τρία λεπτά μετά ο Μπισέλας Γ. πίεσε ψηλά, έκλεψε τη μπάλα από τους αντίπαλους αμυντικούς και την έστειλα στα δίχτυα για το 3-0. Στο 63΄ ασίστ του Μπάφα, σουτ του Ζήση για το 4-0. Στο 75΄ σουτ του Μπαλλατζία Α. για να μειώσει ο Πωγωνάτος σε 4-1. Στο 82΄ τελευταία φάση στο ματς, σουτ του Μπισέλα Γ., απέκρουσε ο Γκόνης.

 

 

Πέραμα : Δημητρίου, Αθανασίου, Μπαρούτας (67’ Σιχλιμοίρης), Χεμπέγια, Μπάφας, Κατσάνος, Ζήσης (83’ Λέζος), Μούτσιος, Μπισέλας Π (67’ Ντεμίρης), Μπισέλας Γ, Λαμπράκης (83’ Ντόβας)

Πωγωνάτος : Γκόνης, Κώστας (11’ λ.τρ Τσουμάνης), Μπενέκος Κ, Μπενέκος Α, Μπουζούκης, Ντέτσικας, Μπάγιας, Μπαλλατζία Α, Ντεμίρης (66’ Νότε), Κόντος, Ζένελης (58’ Μπαλλατζία Σ)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου