Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Μοιρασιά στο Ασβεστοχώρι, 2-2 με το Ρωμανό


Ομάδα των ισοπαλιών μέχρι τώρα το Ρωμανό, έχει τρεις σε τρία ματς πρωταθλήματος και έκοψε τη φόρα στο Ασβεστοχώρι, μετά το τελικό 2-2 στην έδρα των δεύτερων!


Στο 2΄ σουτ του Γεωργίου Π., ήταν άστοχο. Τρία λεπτά μετά ωραία ασίστ του Καραγκούνη στον Λυπόπουλο και ο δεύτερος δεν αστόχησε για το 0-1. Στο 8΄ προσπαθεί το Ασβεστοχώρι, σουτ του Γεωργίου, άουτ η μπάλα. Στο 11΄ και στο 15΄ δυο καλές στιγμές για το Ρωμανό, με πρωταγωνιστή τον Καραγκούνη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 20΄ πάσα του Καραγκούνη, ο Λυπόπουλος σε φάση τετ-α-τετ δεν μπορεί να νικήσει τον Πεχλιβάνη. Στο 23΄ ο Βλάχος κερδίζει πέναλτι, το εκτελεί εύστοχα ο Αντωνίου και κάνει το 0-2. Στο 42΄ φοβερή εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου Π., στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας του Γκόγκου, δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 2-1.

 Στο 46’ ο Π.Γεωργίου εκτέλεσε το φάουλ αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή ο Β. Γεωργίου, ενώ στο 48’ ο Πεχλιβάνης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια σε κεφαλιά του Μπούτικου. Στο 52΄ ευκαιρία του Γεωργίου Π. από κοντά, αστοχεί. Στο 67΄ και ο Οικονόμου χάνει ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Στο 71΄ ο Ζώτος όμως είναι πιο εύστοχος και με συρτό σουτ εκτός περιοχής νικάει τον Γκόγκο για το 2-2. Στο 78΄ δυνατό σουτ του Ζώτου, με τις γροθιές αποκρούει ο Γκόγκος. Ο γκολκίπερ του Ρωμανού έσωσε την ομάδα στο φινάλε σε σουτ των Ζώτου Ε. και Οικονόμου.

 

Ασβεστοχώρι : Πεχλιβάνης, Μαλάμος Κ, Γεωργίου Π, Μαλάμος Αλ (46’ Ντάφλος), Ντίμης, Γεωργίου Β, Μπέτσης, Ζώτος Γρ, Σκάρπος, Οικονόμου, Ζώτος Ε.

Ρωμανό : Γκόγκος, Τζούμας (90' Λέττας), Μητρογιάννης Δ, Μπούτικος, Αντωνίου, Μητρογιάννης Λ, Βλάχος, Τσάλλος, Καραγκούνης (33' Nάσης Θ), Λυπόπουλος (46' Αποστολάκης), Ναστούλης (68' Xασάνης).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου