Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Είναι "Αλμυρή" η κορυφή / Βουνοπάγιά - Κρανούλα : 3-1


Τέσσερα στα τέσσερα για τον Αλμυρό Βουνοπλαγιάς, που έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εντός έδρας της Κρανούλας με σκορ 3-1!

Οι γηπεδούχοι εκτός της νίκης, είχαν μια ακόμα καλή εμφάνιση και δίκαια πανηγύρισαν το «τρίποντο». Οι «οράνιε» παρατάχθηκαν με λίγους παίκτες στην αποστολή τους και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά, πέρα από τη φάση του γκολ τους.

Πρώτη καλή στιγμή στο 7ο λεπτό, ο Κωστάκης κλέβει από πλάγια δεξιά τη μπάλα από τον Παντούλη Αν., συγκλίνει προς τα μέσα και σουτάρει, πέφτει στη γωνία του και βγάζει σε κόρνερ ο Σταυρόπουλος. Στο 14΄ η επιθετικότητα των γηπεδούχων καρποφορεί, ο Περιχάνα εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, κεφαλιά – πάσα του Χαρίση στο δεύτερο δοκάρι, στο πρώτο δοκάρι είναι ο Τσανακτσίδης, που με το κεφάλι γράφει το 1-0.


Στο 18΄ οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Κωστάκη, ο Τσανακτσίδης σε φάση τετ-α-τετ δεν μπορεί να νικήσει τον Σταυρόπουλο, από την απόκρουση η μπάλα και πάλι στον επιθετικό του Αλμυρού, προβολή, ψηλά άουτ η μπάλα. Στα επόμενα λεπτά δεν είχαμε κάποια ευκαιρία, με την Κρανούλα προς το τέλος του ημιχρόνου να βγαίνει επιθετικά. Στο 41΄ κερδίζει φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, εκτελεί πολύ ωραία απευθείας ο Θρασκιάς και ισοφαρίζει σε 1-1.

Στην επανάληψη ο Κωστάκης επιχειρεί ένα σουτ εκτός περιοχής στο 50ο λεπτό, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 64΄ ωραία συνεργασία των παικτών της Βουνοπλαγιάς, ο Τσανακτσίδης από αριστερά σπάει όμορφα τη μπάλα, πλασέ του Κωστάκη μέσα από την περιοχή για το 2-1.


Τέσσερα λεπτά μετά γυριστό σουτ του Ανθόπουλου για την Κρανούλα, μπλόκαρε ο Καραγιάννης. Στο 78΄ έρχεται και το 3-1, ο Κωστάκης ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Μάρκο και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Ζώτος, που είχε περάσει πριν λίγο ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Η Κρανούλα προσπάθησε να αντιδράσει στα τελευταία λεπτά και στο 87΄  μετά από πλάγιο, ο Διαμάντης Α.  σούταρε εντός περιοχής, πάνω σε σώματα η μπάλα, με κατεύθυνση προς την εστία. Στο 90΄ αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τον Βάρφη Α., σουτ, βγάζει σε κόρνερ ο Σταυρόπουλος.

 

ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΑ : Καραγιάννης, Γκροπάσι, Περιχάνα, Καπρινιώτης, Σμπόνιας (Λούσιος 46΄), Τσίτσος, Βάρφης Α., Βάρφης Μ., Χαρίσης (Σίσκας 91΄), Κωστάκης, Τσανακτσίδης (Ζώτος 74΄)

ΚΡΑΝΟΥΛΑ : Σταυρόπουλος, Παντούλης Ε., Γαβρίλας, Παντούλης Αν., Μπαρέκος (Μύταρης 79΄), Μάρκο, Παντούλης Αθ., Διαμάντης Α., Ανθόπουλος, Θρασκιάς, Μαχαίρας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου